Bürclər. 06.01.2014

QOÇ: Diqqetli olun: bu gün ciddi maliyye çetinlikleri ile üzleşmek ehtimalınız var. Onları derhal hell etmek mümkün olmaya biler. İşlere gelince, yalnız vacib olanda teşebbüs gösterin. Eger ehvalınızı yüksek saxlaya bilseniz, axşam yaxşı keçecek. Boş oturmayın, vaxtınızı tenbel insanların ehatesinde keçirmemeye çalışın.

BUĞA: Qarşınızda yaxşı imkanlar açılır, lakin siz heç de hemişe bu fürsetlerin ferqine varmırsınız. Meslehetlere qulaq asın – müdrik bir insan size nece hereket etmeli olduğunuzu deyecek. Bu gün elinize pul gelmesi ehtimalı azdır – gözlediyiniz mebleği bir qeder sonra elde edeceksiniz.

ƏKİZLƏR: Bu gün asan olmayacaq, ciddi problemlerle üzleşe bilersiniz. Onları yaxın adamlarınızla hell etmek meslehetdir – bu halda, hem yaxşı meslehet, hem de kömek alacaqsınız. Ünvanınıza tenqidler eşitmek ehtimalınız da var. Temkinli olun ve etrafdakıların size demek istediklerini sakit dinlemeye çalışın. Ancaq bunları üreyinize çox yaxın buraxmaq vacib deyil. Cazibeniz çoxalır, özünüz de eks cinsin nümayendelerinin size olan marağının artdığının ferqine varacaqsınız.

XƏRÇƏNG: Bu gün düşünülmemiş hereketler ede, ciddi sehvler buraxa bilersiniz. Çox da reğbet beslemediyiniz insandan kömek istemek mecburiyyetinde qalacaqsınız, eks halda, çetin veziyyetden çıxmaq mümkün olmayacaq. Çalışın aldanmayasınız; etibarınızdan sui-istifade etmek isteyenler kifayet qeder olacaq. Borca pul vermek, kredit götürmek, böyük müqavileler bağlamaq, vacib senedler imzalamaq meslehet deyil.

ŞİR: Hem işgüzar, hem de şexsi münasibetleri qaydasına salmaq üçün münasib erefedir. İnsanları çox yaxşı başa düşürsünüz, onların hereketlerinin arxasında hansı meqsedlerin dayandığını texmin ede bilirsiniz. Bu günün hadiseleri sevgililere aralarındakı anlaşılmazlığı aradan qaldırmağa, her iki terefi yormuş gergin merheleye son qoymağa imkan verecek.

QIZ: İşgüzar başlanğıclar üçün yaxşı gündür. Eger maşın sürürsünüzse, yollarda ehtiyatlı olun. Qelebeye ve uğura geden yoldakı bütün sınaqlara, maneelere baxmayaraq, temkininizi maksimum qorumağa çalışın. Yeni tanışlıqlar arzuolunmazdır. Bu gün valyuta satmaq serfelidir.

TƏRƏZİ: Vacib qerarları tekbaşına verin, onları mümkün qeder tez heyata keçirmeye çalışın. Ola bilsin ki, etrafınızdakılar sizi desteklemesinler, hetta sizi mühakime de ede bilerler – mesele burasındadır ki, onlar hele haqlı olduğunuzun ferqine varmayıblar. Qısa müddet keçdikden sonra her kese aydın olacaq ki, siz tamamile doğru, bütün mümkün variantlardan en mentiqli yolu seçmisiniz.

ƏQRƏB: Ümumen uğurlu gündür, lakin xırda anlaşılmazlıqlar da istisna deyil. Ortaya çıxan problemleri derhal hell etmeye çalışın. Hemfikirlerinizle ehate olunmaq, onlardan destek almaq xoşunuza gelir. Lakin bu gün tekbaşına fealiyyet müşterek işlerden daha effektli olacaq. Şexsi münasibetler qaydasındadır, yaxınlarınızla ünsiyyet sizi sevindirir. Günün ikinci yarısı pul gelirleri ve deyerli hediyyeler gözlenilir.

OXATAN: Eger diqqetsizlikden ve ehtiyatsızlıqdan sehv etmeseniz, gününüz yaxşı keçecek. Vacib senedlerle, böyük mebleğlerle işlemek, uzunmüddetli müqavileler bağlamaq arzuolunmazdır. Lakin ünsiyyetle bağlı işler üçün gözel gündür. İstenilen adamın reğbetini qazana bilmek gücündesiniz. Sevgililerin münasibetleri qaydasındadır, bürcün ekser temsilçileri bu münasibetleri resmileşdirmek barede düşünecekler.

OĞLAQ: Pis gün deyil, yaxşı da adlandırmaq olar. Tebii ki, daha yaxşı ola biler, lakin siz şikayetlenmirsiniz ve elinizde olandan maksimum effektiv şekilde istifade etmeye üstünlük verirsiniz. Bu teqvim heyatında yeni sehife açmaq isteyenler üçün münasibdir; istenilen sferada yeniliye hazırsınız.

BALIQLAR: Eger kömek gözlemeden tekbaşına hereket etmeye qerar verseniz, mehsuldar işleye bileceksiniz. Üstelik çox böyük işe el atmaq vacib deyil: en xırda işi de diqqetelayiq bir şeye çevirmeyi bacaracaqsınız. Günün maliyye menzeresi qenaetbexşdir, pul gelirleri gözlenilir, lakin xercleriniz de olacaq. Bürcün tenha temsilçilerinin sevgide bexti getirecek.

PSİXOLOJİ KURSLAR

TESTLƏR

PSİKOLOJİ

ПСИХОЛОГИЯ

SİZİN KOŞƏ

ELEKTRON KİTABXANA

PSİXOLOJİ VİDEOLAR

KİTAB KLUBU

AFORİZMLƏR

HƏYAT HEKAYƏLƏRİ

ELMİ ARAŞTIRMA

ELMİ ƏSƏRLƏR TOPLUSU

Jurnallar

Mütəxəssislər

Vüsalə Ələkbərova

Təsisçi və baş redaktor Psixoloq vusala@dushunce.az

Elnur Rüstəmov

Psixologiya Elmi-Tədqiqat İnstitutunun sədri Psixoloq elnur@dushunce.az

Narınc Rüstəmova

Narınc PM-nin rəhbəri, Klinik psixoloq narinc@dushunce.az

Orxan Fərəcli

Klinik psixoloq orxan@dushunce.az

Aygün Ağabalayeva

Psixoloq aygun@dushunce.az

Davamı >

Bürclər

Tərəfdaşlar

Kulinariya

Ziyarətçilər

Faydalı Linklər