Bürclər. 13.01.2014

QOÇ: Teqvim önemli keşfler ve elde olunacaq deyerli melumatlarla elametdardır. Iş yerinde önemli deyişiklikler mümkündür. Planları texire sala bilersiz: improvizasiyar daha uğurlu alınır. Günün ikinci yarısı pul gelirleri gözlenilir.

BUĞA: Stabil ve sakit gündür. Meqsedyönlü Buğalar hedeflerine çatırlar. Yeni müttefiqlerle arzulanan elaqeleri qurmaq mümkün olacaq. Yeni tanışların hörmetini asanlıqla qazanırsınız. Meslehetlerinize yaşlı neslin nümayendeleri de riayet edirler.

ƏKİZLƏR: Yeni işlere başlamaq üçün o qeder de qenaetbexş erefe deyil. Insanlarla ünsiyyetde problemler yaşayırsız: konfliktler mümkündür. Sade ve aydın işlerle meşğul olun. Bextinizin getireceyine inanaraq risk etmek meslehet görülmür.

XƏRÇƏNG: Bu gün çox güclü, nüfuzlu ve hiyleger reqiblerle meşğul olun. Bu, yorucu olsa da, maraqlıdır. Şexsi heyatda bextiniz getirecek. Bu gün yeni tanışlıq, sevgi etirafı, romantik görüş üçün elverişlidir. Sizi çox xoş sürprizler gözleyir.

ŞİR: Bütün yeniliklere qarşı marağınız daha da artır. Ulduzlar bu gün sizin terefinizdedir: bextiniz getirecek. Kommersiya fealiyyeti uğurlu ve semerelidir. Böyük mebleğde pul gelirleri mümkündür. Emlak meselelerini hell etmek üçün yaxşı erefedir.

QIZ: Telesmeyin, düşünün. Bedxahların üzünden yaranan problemleri bu gün araşdıra bilersiniz. Özünüze ve etrafdakılara qarşı telebkar olun. Yaxınlarınızla mürekkeb ve mühüm meseleleri müzakire etmek arzuolunmazdır – ortaq mexrece gele bilmeyeceksiniz, mübahise yarana biler. Tenqidleri üreyinize salmayın.

TƏRƏZİ: Rahat ve xoş teqvim olmasa da, onu uğursuz hesab etmek olmaz. Sizin üçün vacib olan şeyler üçün mübarize aparmalı olacaqsız. Size maraqlı olan insanların reğbetini inadkarlıqla qazanmağa çalışırsız. Yaşlı qohumlarla ünsiyyetde sebrli olun. Tenqidlere felsefi yanaşmağa çalışın.

ƏQRƏG: Işgüzar müttefiqlerle ünsiyyet ciddi probleme çevrilir: sözleriniz sehv başa düşülür, ortaq mexrece gelmek mümkün olmur. Cazibeniz bu defe kömeyinize çatmayacaq, professionallıq, tecrübe ve biliklerinizden istifade edin.

OXATAN: Gergin ve çetin gündür. Sade suallara sade cavablar gözleyerken, tezadlarla qarşılaşırsız. Intuisiyanıza inanın: o çox itidir. Etrafdakıları sevgi ve qayğı ile ehate edirsiz, sizinle ünsiyyet xeyli xoş hissler bexş edir.

OĞLAQ: Çox hessassınız ve her menasız şeye göre narahatçılıq keçirirsiz. Teqvim bezi Oğlaqlar üçün romantik tonla elametdardır. Ciddi hisslerin yaranması mümkündür.

DOLÇA: Çetin veziyyetde tecrübe ve mükemmel yaddaşınız kömeye çatır: köhne sehvleri tekrarlamırsız. Rehberlikle xoşagelmez sohbetler mümkündür. Şexsi problemlerin helli üçün yaxşı erefedir. Aile münasibetleri möhkemlenir.

BALIQLAR: Monoton, darıxdırıcı, diqqet teleb eden işler çoxdur. Fikrinizi toplamağa hemkarlar imkan vermir. Eylenceli işleri günün ikinci yarısına teyin edin: mehz bu erefe qeyri-resmi ünsiyyet, romantik görüşler üçün daha münasibdir.

PSİXOLOJİ KURSLAR

TESTLƏR

PSİKOLOJİ

ПСИХОЛОГИЯ

SİZİN KOŞƏ

ELEKTRON KİTABXANA

PSİXOLOJİ VİDEOLAR

KİTAB KLUBU

AFORİZMLƏR

HƏYAT HEKAYƏLƏRİ

ELMİ ARAŞTIRMA

ELMİ ƏSƏRLƏR TOPLUSU

Jurnallar

Mütəxəssislər

Vüsalə Ələkbərova

Təsisçi və baş redaktor Psixoloq vusala@dushunce.az

Elnur Rüstəmov

Psixologiya Elmi-Tədqiqat İnstitutunun sədri Psixoloq elnur@dushunce.az

Narınc Rüstəmova

Narınc PM-nin rəhbəri, Klinik psixoloq narinc@dushunce.az

Orxan Fərəcli

Klinik psixoloq orxan@dushunce.az

Aygün Ağabalayeva

Psixoloq aygun@dushunce.az

Davamı >

Bürclər

Tərəfdaşlar

Kulinariya

Ziyarətçilər

Faydalı Linklər