Bürclər. 08.01.2014

QOÇ: Bu gün daha çox çetin işlerle meşğul olmaq tövsiye olunur: mehz bu işlerde inkişaf mümkündür. Işgüzar danışıqlar, ictimai tedbirlerde iştirak üçün yaxşı erefedir. Şexsi münasibetler baxımından o qeder de qenaetbexş gün deyil: enerejinizle etrafdakıları yorurusunuz.

BUĞA: Sizi çoxlu xoş sürprizler gözleyir. Buğalar asanlıqla münasibet qura bilir, istedikleri insanın qelbini ovsunlaya bilirler. Intuisiyanız çox güclüdür, onun sayesinde kimin kimi olduğunu derhal anlayırsız. Maliyye meselelerini hell etmek üçün yaxşı erefedir. Gözlenilmez pul gelirleri, qiymetli hediyyeler mümkündür.

ƏKİZLƏR: Özünüzde nese deyişiklik etmek isteyi yaranır. Yalnız Ekizler imiclerinde deyiçiklik etmekle bu telebatı ödeye bilirler. Pul gelirleri mümkündür, amma xercleriniz de olacaq. Yaradıcı fealiyyetde uğur gözlenilir. Tesadüfen tam yeni bir işde bextiniz getirecek.

XƏRÇƏNG: Dostlar ve ruhunuza yaxın insanlarla ünsiyyet xoş hissler bexş edir. Bu gün müttefiqlerle yanaşı, bir çox problemlerinizi hell etmeye hazır olan nüfuzlu havadarlar tapa bileceksiz. Ailede çetinlikler yarana biler, lakin istenilen meseleni konfliktsiz hell ede bilirsiz.

ŞİR: Gelecekde sizin üçün ciddi problemleri hell ede bilecek nüfuzlu bir şexsin desteyini qazanacaqsınız. Etdikleriniz her kesin diqqetini celb edir. Maliyye meselelerinin helli üçün münasib erefedir. Pul gelirleri gözlediyinizden çox olacaq. Şexsi heyatdakı deyişiklikler sevindirir. Optimizm ve özüne inamınız cazibenizi daha da artırır.

QIZ: Bu maraqlı teqvim çox şey ved edir. Her şey istediyiniz kimi getmese bele, inadla öz maraqlarınızı müdafie edir ve teslim olmursunuz. Teşebbüskar davranmağınız meslehetdir, lakin etrafdakılara çox tezyiq göstermeyin, onlara serbest qerar vermek imkanı yaradın.

TƏRƏZİ: Bezi çetinlkler yaransa da, temkinliyinizi qoruyub saxlaya bilirsiz. Mehz bunun sayesinde bir çox problemleri hell etmek mümkün olur. Günün ikinci yarısı ünsiyyet qurmaq üçün yaxşı erefedir. Size kömek ede bilecek insanlara özünüz haqqında bildirin.

ƏQRƏB: Maariflenmek üçün çox yaxşı erefedir. Bu gün alacağınız bilikler tezlikle proffesional ve ya yaradıcı hedeflere çatmaqda yardımçı olacaq. Yaxınlarınıza qarşı çox telebkar davranırsız ki, bu da mübahiselere sebeb ola biler.

OXATAN: Mövcud planla hereket etmek çetinleşir, çünki hadiseler heç de gözlediyiniz kimi cereyan etmir. Veziyyete uyğunlaşmalı olacaqsınız. Gözlemediyiniz yerden kömek gelecek. Bu gün qurulan romantik münasibetler uzunmüddetli ve ciddi xarakterli olacaq.

OĞLAQ: Seyahetde ve ya evden kenarda olanalar üçün olduqca yaxşı erefedir. Çevrenizi deyişmeye çalışın, ferqli yerlere gedin. Yeni teessüratlar xoş olacaq. Oğlaqları maraqlı tanışlıqlar gözleyir. Teşebbüs göstermekden çekinmeyin, ilk addımı atın.

DOLÇA: Heç kime size hiyle gelmeye imkan vermeyin. Etrafda sadelövhlüyünüzden istifade etmek isteyenler çoxdur. Hemkarlarla dil tapmaq çetindir. Rehberlik öz sehvini sizin üstünüze atmağa çalışacaq. Şexsi heyatda ise her şey olduqca qenaetbexşdir. Baş verenler sevindirmeye bilmez.

BALIQLAR: Teqvim sakit ve stabil keçecek. Maraqlı işlerle meşğul olur ve hemin işlerde uğur elde edirsiz. Artıq xerclerden çekinmeye çalışın, vacib olmayan eşyaları alamyın. Günün ikinci yarısı ehtiyatlı olun, travm tehlükesi var.

PSİXOLOJİ KURSLAR

TESTLƏR

PSİKOLOJİ

ПСИХОЛОГИЯ

SİZİN KOŞƏ

ELEKTRON KİTABXANA

PSİXOLOJİ VİDEOLAR

KİTAB KLUBU

AFORİZMLƏR

HƏYAT HEKAYƏLƏRİ

ELMİ ARAŞTIRMA

ELMİ ƏSƏRLƏR TOPLUSU

Jurnallar

Mütəxəssislər

Vüsalə Ələkbərova

Təsisçi və baş redaktor Psixoloq vusala@dushunce.az

Elnur Rüstəmov

Psixologiya Elmi-Tədqiqat İnstitutunun sədri Psixoloq elnur@dushunce.az

Narınc Rüstəmova

Narınc PM-nin rəhbəri, Klinik psixoloq narinc@dushunce.az

Orxan Fərəcli

Klinik psixoloq orxan@dushunce.az

Aygün Ağabalayeva

Psixoloq aygun@dushunce.az

Davamı >

Bürclər

Tərəfdaşlar

Kulinariya

Ziyarətçilər

Faydalı Linklər