Bürclər. 05.01.2014

QOÇ: Gelirleriniz artacaq. Hemfikirlerinizin desteyi sayesinde neinki çetinlikleri uğurla def edecek, hem de yeni bir layihe üzerinde işe başlaya bileceksiniz. Bu iş sizin yüksek professionallığınızın ve işgüzar keyfiyyetlerinizin sübutuna çevrilecek.

BUĞA: Cesaretli ideyalarınızı heyata keçirmek üçün münasib gündür. Bütün işleri serbest hell ede bileceksiniz. Yaradıcı potensialınız yüksekdir. Şexsi heyatınızla bağlı bir çox çetinlikleri def edecek ve sizin üçün deyerli olan insanla qarşılıqlı anlaşmaya nail olacaqsınız. Günün ikinci yarısı görüşler ve romantik tanışlıqlar baxımından mehsuldardır.

ƏKİZLƏR: Emosional baxımdan çetin gündür. Öz problemleriniz azmış kimi inadkarlıqla yeni problemler yaradırsınız. Etrafdakılarla münasibetlerin nece cereyan etmesinden asılı olmayaraq, her şeyde başqa mena axtarır, hetta sizi heqiqeten sevenlere de şübhe ile yanaşırsınız. Maddi durumunuz yaxşıya doğru deyişecek.

XƏRÇƏNG: Gün bir qeder çetin başlaya biler. Sakitliyinizi qorumağa, geleceye qorxusuz baxmağa çalışırsınız. Lakin sizi hövseleden çıxarmaq çox asandır ve bezi bedxah insanlar da bundan istifade edirler. Sevdiyiniz insan çetin anlarda size destek vermek üçün yanınızda olacaq.

ŞİR: Baş verenlerden asılı olmayaraq, sakitliyinizi ve heyata felsefi baxışınızı qoruyub saxlayırsınız. Etrafdakılar size tesir etmek üçün ellerinden geleni ede bilerler, lakin siz öz yolunuzla gedirsiniz. Yeni işlere, texire salınmış planların reallaşdırılmasına başlamaq olar. İşi tekbaşına görmekden çekinmeyin: başlamağınız kifayetdir, hemfikirleriniz özleri size qoşulacaqlar.

QIZ: Bu gün el atdığınız bütün işleri uğurla sona çatdıracaqsınız. Şexsi heyatda yaranan problemler derhal hell olunur, çünki siz esas meselelerde israr edir, kiçik meselelerde rahatlıqla güzeşte gedirsiniz.

TƏRƏZİ: İşde teşebbüs göstermek, yeni layiheler üzerinde işe başlamaq üçün münasib erefedir. İdeyalarınız kifayet qeder yaxşıdır, etrafdakılar onları qebul etmeye ve desteklerini teklif etmeye hazırdırlar. Kimse sizi tenqid etse, qeti fikir vermeyin: paxıllıqdandır. Bu gün qarşınıza heqiqeten böyük meqsedler qoya bilersiniz ve emin olun ki, tezlikle onlara nail olacaqsınız.

ƏQRƏB: Maliyye meselelerinin helli üçün uyğun gündür, irihecmli alış-veriş etmek, investisiya yatırmaq olar. İşgüzar duyumunuz sizi aldatmır, perspektivli layiheleri uğursuz olanlardan ferqlendire bilirsiniz. Fikri sizin üçün çox önemli olan bir insanın hörmetini qazanmaq imkanınız olacaq.

OXATAN: Hadiseler gözlediyiniz kimi cereyan etmir. Buna göre de planlarınızı deyişdirmeli ve veziyyete uyğunlaşdırmalı olursunuz. Bir çox Oxatanlar problemleri hell etmek üçün böyük yaradıcılıq nümayiş etdirmelidirler. Xoşbextlikden, yaradıcı potensialınız yüksekdir ve fantaziyanız serhedsizdir.

OĞLAQ: Sırf öz hevesiniz ve inadkarlığınız sayesinde uğur qazanacağınız gündür. Hetta hadiseler qenaetbexş cereyan etmese bele, meqsedlerinize doğru getmeye davam edir ve istediyinize nail olursunuz. Nüfuzlu bir insanın desteyini almaq ehtimalınız var. Maraqlı tanışlıqlar gözlenilir. İntuisiyanıza güvenin – o, size ne etmeli olduğunuzu deyecek. Axşam deyerli hediyyeler ala bilersiniz.

DOLÇA: Öz fantaziyalarınıza aldanmayın – sağlam düşünce ve imkanlarınızın düzgün qiymetlendirilmesi sehvlerden yayınmağa kömek edecek. İşiniz çox olacaq, lakin diqqet teleb eden bütün meseleleri hell etmek üçün kifayet qeder gücünüz var. Yaxınlarınız tez-tez kömek üçün size müraciet edirler, diqqetinizi teleb edirler, bu da bir qeder gerginlik yaradır. Soyuqqanlılığı qoruyub saxlamaq, emosiyaların size hakim olmasına imkan vermemek çox vacibdir.

BALIQLAR: Neytral gündür. Meqsedinize nail olmaq üçün daha çox sey göstermelisiniz. Elde edeceyiniz netice ezmkarlığınızdan asılı olacaq. Özünüzü alqışlamağa behane tapın – istenilen uğurunuz diqqet ve desteye layiqdir. Bir çoxları öz kompleksleri ve zeif cehetlerinden xilas olacaqlar.

PSİXOLOJİ KURSLAR

TESTLƏR

PSİKOLOJİ

ПСИХОЛОГИЯ

SİZİN KOŞƏ

ELEKTRON KİTABXANA

PSİXOLOJİ VİDEOLAR

KİTAB KLUBU

AFORİZMLƏR

HƏYAT HEKAYƏLƏRİ

ELMİ ARAŞTIRMA

ELMİ ƏSƏRLƏR TOPLUSU

Jurnallar

Mütəxəssislər

Vüsalə Ələkbərova

Təsisçi və baş redaktor Psixoloq vusala@dushunce.az

Elnur Rüstəmov

Psixologiya Elmi-Tədqiqat İnstitutunun sədri Psixoloq elnur@dushunce.az

Narınc Rüstəmova

Narınc PM-nin rəhbəri, Klinik psixoloq narinc@dushunce.az

Orxan Fərəcli

Klinik psixoloq orxan@dushunce.az

Aygün Ağabalayeva

Psixoloq aygun@dushunce.az

Davamı >

Bürclər

Tərəfdaşlar

Kulinariya

Ziyarətçilər

Faydalı Linklər