Bürclər. 04.01.2014

QOÇ: Neytral gündür. Heyat ritminiz aşağıdır, bundan istifade edib bir qeder nefes alın. Evveller ede bilmediyiniz işlerle meşğul olun, ya da sadece vaxtınızı yaxşı insanların ehatesinde xoş keçirin. Seferler planlaşdırmaq olar. Günün ikinci yarısı maraqlı tanışlıqlar qurmaq ehtimalınız var.

BUĞA: Bu gün adi ve neytral keçe bilerdi, lakin siz istenilen neqativi pozitive çevire bilirsiniz. Teeccüblü deyil ki, mehz bu bürcün temsilçileri üzerlerine diqqet çekir, her bir kollektivin sevimlisine çevrilir, çoxlu teklifler ve devetler alırlar. Yalnız bir şey sizi esebileşdirir: fikrinizi heç cür vacib mesele üzerinde cemleye bilmirsiniz.

ƏKİZLƏR: Etrafdakılarla yola gedirsiniz, lakin özünüzle yox – ona göre isteseniz de, heyatdan zövq ala bilmirsiniz. Her şeyi neqativ tonlarda görürsünüz, haqqınızda deyilen yaxşı sözlere inanmırsınız. Problemlerin vacibliyini düzgün qiymetlendirmirsiniz, aysberqin yalnız suyun üzerindeki hissesini görürsünüz. Telesmeyin – bir qeder sonra veziyyet aydınlaşacaq, ne etmeli olduğunuzu anlayacaqsınız.

XƏRÇƏNG: Her şey yaxşıdır, ehvalınızdan başqa. Ağlınızda bedbin fikirler dolaşır. Bu veziyyet xoşunuza gelmir, lakin ondan yaxa qurtarmaq üçün narahatlığınızın esl sebebini aydınlaşdırmalısınız. Yaxınlarınız sizi diqqet ve qayğı ile ehate etmeye, yaxşı meslehetler vermeye hazırdırlar. Bir şey pisdir – bu sadalananlar sizi qetiyyen sevindirmir. Kommersiya meselelerinin helli üçün uğurlu gündür, işgüzar intuisiyanız çox itidir.

ŞİR: Xoş ünsiyyet günüdür. Heyat potensialınız bir qeder aşağıdır, ona göre de fiziki baxımdan ağır fealiyyetlerden uzaq durun. Sakit istirahet ve intellektual oyunlar tövsiye edilir. Sefere çıxmaq olar, yeni teessüratlar xoşunuza gelecek. Lakin uzun ve yorucu seferler arzuolunmazdır, elece de qaranlıq vaxtı avtomobille seyahete getmek meslehet deyil.

QIZ: Çox serfeli müqavile bağlamaq şansınız var. Lakin bunun üçün tez hereket etmeli ve intuisiyanıza söykenmelisiniz; mentiqiniz faydasız ola biler. Yaxınlarınız işlerinize heddinden artıq çox qarışırlar, sizi etmek istemediklerinizi etmeye mecbur edirler. Öz maraqlarınızı müdafie edin, yoxsa sizden böyük qurbanlar vermek teleb olunacaq.

TƏRƏZİ: Emosional fon qenaetbexş deyil. Gün erzinde her ne baş verse de, özünüzü narazı, bezen de aldadılmış kimi hiss edeceksiniz. Yaxınlarınızın davranışlarından meyus olacaqsınız. Meslehetlerinize heç kim qulaq asmayacaq. Diqqetinizi vacib işler üzerinde cemleyin: bu halda xırda xoşagelmezlikleri daha asanlıqla unudacaqsınız.

ƏQRƏB: Seyahetler üçün münasib gündür. Pulu çox, lakin mentiqle xercleyirsiniz, buna göre de özünüzü bedxercliye göre qınamayacaqsınız. Heqiqeten heyranlıq duyduğunuz insan sizi meyus ede biler, lakin bu, zerbe yox, yaxşı ders olacaq. Yeni tanışınızla münasibetlerin süretle yaxınlaşmasına imkan vermeyin – indi emosiyalara qapılmaq olmaz.

OXATAN: Hele ki her şeyi elde etmek mümkün olmur, lakin artıq bir çox xırda işlerde bextiniz getirir ve geleceye optimist gözle baxmağa başlayırsınız. Nüfuzlu insanla müşterek fealiyyete başlamaq ehtimalınız var. Ailevi münasibetlerde gözlenilmezlikler mümkündür, özünüzü itirecek ve ne etmeli olduğunuzu bilmeyeceksiniz. En yaxşısı, heç ne etmemekdir. İndi vaxtı uzada ve her şeyi yaxşıca ölçüb-biçe bilersiniz.

OĞLAQ: Bu teqvim o qeder de yaxşı başlamayacaq. Günün birinci yarısı yaxınlarınızla konflikt ve ya xoşagelmez xeber almaq ehtimalınız var. Vacib qerarı telesik vermeli olacaqsınız ve çox güman ki, sehv edeceksiniz. Lakin günün ortasında veziyyet deyişecek, her şeyi düzelde, işleri ve şexsi münasibetleri qaydasına sala bileceksiniz.

DOLÇA: Çetin ve yorucu işleri yekunlaşdırmaq üçün yaxşı gündür. İreli getmeyiniz qarşısındakı bir çox maneeler aradan qalxacaq. Danışıqlarda inkişaf gözlenilir, emekdaşlıq barede maraqlı teklif almaq ehtimalınız var. Az miqdarda pul gelirleri de mümkündür.

BALIQLAR: Uğurlu gündür. İşgüzar aktivliyiniz yüksekdir, buna göre de reqiblerinizi qabaqlayaraq ciddi müveffeqiyyetler qazanmaq şansınız var. Ailedaxili işler size yorucu gelmeyecek, memnuniyyetle yaxınlarınızın hem fiziki, hem de emosional rahatlığının qayğısına qalacaqsınız. Bu güne romantik görüşler teyin etmek olar – onlar yaxşı keçecek.

PSİXOLOJİ KURSLAR

TESTLƏR

PSİKOLOJİ

ПСИХОЛОГИЯ

SİZİN KOŞƏ

ELEKTRON KİTABXANA

PSİXOLOJİ VİDEOLAR

KİTAB KLUBU

AFORİZMLƏR

HƏYAT HEKAYƏLƏRİ

ELMİ ARAŞTIRMA

ELMİ ƏSƏRLƏR TOPLUSU

Jurnallar

Mütəxəssislər

Vüsalə Ələkbərova

Təsisçi və baş redaktor Psixoloq vusala@dushunce.az

Elnur Rüstəmov

Psixologiya Elmi-Tədqiqat İnstitutunun sədri Psixoloq elnur@dushunce.az

Narınc Rüstəmova

Narınc PM-nin rəhbəri, Klinik psixoloq narinc@dushunce.az

Orxan Fərəcli

Klinik psixoloq orxan@dushunce.az

Aygün Ağabalayeva

Psixoloq aygun@dushunce.az

Davamı >

Bürclər

Tərəfdaşlar

Kulinariya

Ziyarətçilər

Faydalı Linklər