Bürclər. 03.01.2014

QOÇ: İntellektual potensialınız çox yüksekdir, öhdesinden gele bilmeyeceyiniz tapşırıq yoxdur. Ele böyük seyle irelileyirsiniz ki, maneelerin ferqine bele varmırsınız. Etibarlı menbeden faydalı informasiya almaq ehtimalınız var. Qeyri-formal ünsiyyet üçün münasib gündür, son zamanlar darıxdığınız insanlarla görüşe bilersiniz. Qonaq qebul etmek olar.

BUĞA: Enerjilisiniz, bu, bir çox tapşırıqların öhdesinden gelmeyinize kömek edir. Son zamanlar yola getmediyiniz insanlarla dil tapa bileceksiniz. İdeyalarınız her kesin xoşuna gelecek. Köhne tanışlarınızdan, uşaqlıq dostlarınızdan yardım almaq ehtimalınız var. Tedbirlerde iştirak etmek, yeni tanışlıqlar qurmaq üçün qenaetbexş teqvimdir. Uşaq kimi eylenirsiniz, bu da eks cinsin nümayendelerinin gözünde cazibedarlığınızı daha da artırır.

ƏKİZLƏR: Qetiyyetli davranmağa hazır olun: sanki bu gün sizin özünüzü daha yaxşı terefden göstere bilmeyiniz üçün yaranıb. Romantik görüşler ela keçecek, hem güclü teessürat buraxa, baş gicellendire, hem de qelb sındıra bilersiniz – yeni cazibenizden nece faydalanacağınız öz isteyinize bağlıdır.

XƏRÇƏNG: Xoş gündür. Emosional fon stabildir, bunun sayesinde ortaya çıxan xoşagelmezliklere yumorla yanaşa, kiçik problemleri üreyinize yaxın buraxmaya, istenilen meselenin müzakiresi zamanı sakitliyinizi qoruyub saxlaya bileceksiniz. Gün erzinde kişilerle daha asan dil tapacaqsınız. Yeni tanışlıqlar qurmaq isteyirsinizse, her hansı tedbire qatılın: ünsiyyet dairenizi genişlendirmek çetin olmayacaq. Günün maliyye menzeresi qenaetbexşdir, irihecmli alış-veriş etmek olar. Deyerli hediyyeler alacağınız da istisna deyil.

ŞİR: Çox uğurlu teqvimdir. Heyatınızda neyi deyişmek istediyiniz barede düşünün – bu gün bunu nece etmeli olduğunuzu (özü de az sey göstererek) başa düşeceksiniz. Yeni gelir menbeyi tapacaqsınız ve ya elinize ehemiyyetli mebleğde pul gelecek. Kiçik seferlere, uzaq seyahetlere çıxmaq olar.

QIZ: Bu maraqlı teqvim çox şey ved edir. Her şey istediyiniz kimi getmese bele, inadla öz maraqlarınızı müdafie edir ve teslim olmursunuz. Teşebbüskar davranmağınız meslehetdir, lakin etrafdakılara çox tezyiq göstermeyin, onlara serbest qerar vermek imkanı yaradın.

TƏRƏZİ: Bu teqvim tanışlıqlar üçün münasibdir, maraqlı insanlarla görüşler ved edir. Yeni münasibetler müsbet istiqametde inkişaf edecek. Gün aileli Terezilerin xoşuna gelecek, onların yaxınlarını sevindirmek üçün xeyli imkanları olacaq. Aktiv istirahet ve gezintiler ehvalınızı qaldıracaq.

ƏQRƏB: Xırdalıqlara ciddi yanaşmaqla, detallara qarşı diqqetli olmaqla günün neqativ tendensiyalarını def ede bileceksiniz. Veziyyet çox qısa müddetde yaxşıya doğru deyişecek; hetta seher ehvalınız yüksek olmasa da, artıq günorta menfi emosiyalardan eser-elamet qalmayacaq. En çetin mesele ise diqqetinizi cemlemekdir; eger bunu ede bilseniz, ekser problemler hellini tapacaq.

OXATAN: Bu teqvimin yegane çatışmazlığı soyuqqanlı davrana bilmemeyinizdir, bezen bu, istediyinizi elde etmeye mane olur. Tebii ki, günün müsbet terefi de var: etrafdakılarla müqayisede, her şeyin ferqine daha yaxşı varırsınız. İctimai işle meşğul ola, çoxlu insan qarşısında çıxış ede bilersiniz.

OĞLAQ: Bu gün işgüzar sferada riske getmek olar. Yeni terefdaşlarla emekdaşlığa başlamaq üçün münasib teqvimdir. Xırda anlaşılmazlıqlar olsa da, yaxınlarınızla mübahiselerden uzaq dura bileceksiniz. Romantik görüşler yaxşı keçecek: zengin fantaziyanız sayesinde onu heqiqeten unudulmaz edeceksiniz.

DOLÇA: Liderlik keyfiyyetleriniz aydın şekilde özünü gösterecek. Ehatenize hemfikirler toplaya, istenilen ideyanızı gerçekleşdirmek üçün yardımçılar tapa bileceksiniz. Fantaziyanızı işe salırsınız, etrafınızdakılar onun zenginliyine hesed aparırlar. Romantik maceralar ehtimalı var – teşebbüskar davranacaq ve münasibetlerin inkişafı üçün elinizden geleni edeceksiniz. Bürcün bezi temsilçileri nikaha girmek barede düşünecekler. Bu teqvim cesaretli Dolçaların şexsi heyatlarında köklü deyişikliklerle yadda qalacaq.

BALIQLAR: Çetinliklerle mübarize aparmalı, maneeleri def etmeli, düşmenlerle çarpışmalı olacaqsınız… Başqa sözle, gün maraqlı keçecek. Lakin teessüf ki, bugünkü fealiyyetinizin neticesi serf etdiyiniz zehmete müvafiq olmayacaq. Eger yaxınlarınızın heyat ritmine uyğunlaşmağa cehd göstermeseniz, ailede anlaşılmazlıqlar mümkündür. Ümumiyyetle bu teqvimde ciddi müzakirelerden uzaq durmağa çalışın. Çünki özünüzden heddinden artıq tez çıxırsınız, buna göre de mentiqli düşüne bilmirsiniz.

PSİXOLOJİ KURSLAR

TESTLƏR

PSİKOLOJİ

ПСИХОЛОГИЯ

SİZİN KOŞƏ

ELEKTRON KİTABXANA

PSİXOLOJİ VİDEOLAR

KİTAB KLUBU

AFORİZMLƏR

HƏYAT HEKAYƏLƏRİ

ELMİ ARAŞTIRMA

ELMİ ƏSƏRLƏR TOPLUSU

Jurnallar

Mütəxəssislər

Vüsalə Ələkbərova

Təsisçi və baş redaktor Psixoloq vusala@dushunce.az

Elnur Rüstəmov

Psixologiya Elmi-Tədqiqat İnstitutunun sədri Psixoloq elnur@dushunce.az

Narınc Rüstəmova

Narınc PM-nin rəhbəri, Klinik psixoloq narinc@dushunce.az

Orxan Fərəcli

Klinik psixoloq orxan@dushunce.az

Aygün Ağabalayeva

Psixoloq aygun@dushunce.az

Davamı >

Bürclər

Tərəfdaşlar

Kulinariya

Ziyarətçilər

Faydalı Linklər