Bürclər. 02.01.2014

QOÇ: İlk baxışdan bu gün ele de pis keçmeyecek. Hemişe xoşladığınız işle meşğul olacaq ve hetta bundan zövq alacaqsınız. Lakin günün ortasında daxili diskomfort hiss edeceksiniz, ola bilsin ki, bu hiss axşama qeder davam etsin. Ehvalınızı alış-veriş ve ya bahalı eylencelerle qaldırmağa çalışmayın – bununla sadece bedxerclik etmiş olarsınız. Eslinde narahatlığınızın sebebi daha derinde gizlenir. Eger onu tapmaq isteyirsinizse, özünüzle semimi olun. Yox eger bu, size maraqlı deyilse, bir qeder temkinli olun: emosional baxımdan çetin merhele uzun müddet davam etmeyecek.

BUĞA: Etrafdakı insanları çox yaxşı başa düşürsünüz ve onlar bunu hiss edirler: ona göre de öz problemleri ve derdleri ile size yaxınlaşırlar, kömeyinize ve desteyinize ümid besleyirler. Temkinli ve nezaketli olun, eks halda, konflikt qaçılmaz olacaq. Etibar etdiyiniz insanlar zeif cehetlerinizden istifade edib sizi idare etmeye çalışa bilerler. Pul gelirleri ve hediyyeler mümkündür, günün maliyye menzeresi qenaetbexşdir.

ƏKİZLƏR: Enerjili ve qetiyyetlisiniz, heç ne qarşınıza qoyduğunuz meqsedlere çatmağınıza mane olmayacaq. Bugünkü sertliyiniz heç de hamının xoşuna gelmir, lakin bu sebebden ciddi münaqişe yaraması ehtimalı yoxdur. Uzunmüddetli planlar qura, strateji meseleleri hell ede, müqavileler imzalaya bilersiniz. Bu teqvim yaşayış yeri ile bağlı problemlerin helli üçün çox yaxşıdır.

XƏRÇƏNG: Bu gün ehvalınız yaxşı olacaq, problemler ve narahatlıqlar gözünüzün önünde yox olub gedecek, özünüzü daha inamlı hiss edecek, geleceye optimist gözle baxacaqsınız. Sizinle ünsiyyet qurmaq hamıya xoşdur, olduğunuz her yerde qarşılıqlı anlaşma hökm sürecek. Bu teqvimi yaxın insanlarla keçirmeyiniz meslehetdir –bir-birinizden enerji alacaqsınız.

ŞİR: Bu teqvim işgüzar danışıqlar üçün münasibdir, çünki inadkarlıq ve güzeşte getmek arasında ortaq mexrec tapa, partnyorlarınızı öz terefinize çeke bileceksiniz. Bağlanmış müqavileler uğurlu olacaq. Dostlarınıza çox kömek edirsiniz, onlara yaxşı meslehetler verirsiniz.

QIZ: Bu gün meqsedlerinize çatmaq üçün sizden çox sey göstermek teleb olunmur – bunu tez-tez yadınıza salın. Tale özü qarşınızda yeni qapılar açacaq. Eger hadiseler öz axarı ile getse, çox şey elde edeceksiniz; lakin mübarize aparmaq yorulmağınıza ve tükenmeyinize sebeb olar. Bu teqvimde ünsiyyet daireniz köklü şekilde deyişe biler – elbette eger isteseniz.

TƏRƏZİ: Bu teqvimde etdiyiniz her şey gözeldir. Yaradıcı ideyaların müşterek şekilde gerçekleşdirilmesi baxımından yaxşı gündür. Özünüzü esl diplomat kimi aparır, küsülüleri barışdırır, bir-birini seven insanlar arasındakı anlaşılmazlıqları aradan qaldırmağa kömek edirsiniz. Lakin şexsi problemlerinizin öhdesinden gele bilmirsiniz. Çünki eslinde def ede bileceyiniz çetinlikleri görmek istemirsiniz.

ƏQRƏB: Bu gün başladığınız bir çox işleri sona çatdırmaq mümkün olmayacaq. Odur ki, ele ilk uğursuzluqdan her şeyi yarıda qoymaq fikrine düşseniz, bele de edin ve buna göre vicdan ezabı çekmeyin. Romantik macera ehtimalı da var. Lakin çox güman ki, bu gün reğbet beslediyiniz insan size uyğun olmayacaq.

OXATAN: Bu gün çoxlu danışıqlar gözlenilir. Bu ünsiyyet hem xoş, hem de qıcıqlandırıcı ola biler: her şey ise sizin hansı mövzunu müzakireye qoyacağınızdan asılıdır – bu mövzu hem hamını maraqlandırmalı, hem de heç kes üçün ağrılı olmamalıdır. Bes bunu niye mehz siz etmelisiniz? Çünki heç kim sizin qeder diplomatik ve sosial intuisiyaya sahib deyil.

OĞLAQ: Bu teqvimin menfi ceheti lüzumsuz xerclerdir – pulu düşünmeden xercleyirsiniz. Günün müsbet terefi de var – size xoş sözler deyen insanlara inanmaq olar ve lazımdır. Sevgi etirafı ala bilersiniz. Deyerli hediyyeler de istisna deyil.

DOLÇA: Mehsuldar ve maraqlı gündür, ondan layiqince yararlanacaqsınız. Qetiyyetli addım atmaq, heyatınızda bir sıra vacib deyişiklikler etmek üçün qenaetbexş erefe yetişib. İntuisiyanıza söykenerek esas meseleleri ikinci derecelilerden ayıra bilirsiniz, bu da qarşınıza qoyduğunuz meqsedlere nail olmağınızı asanlaşdırır. Kimin düşmen, kimin dost olduğunu anlayacaqsınız. Axır vaxtlar ireli getmeyinize mane olan elaqelere son qoya bileceksiniz.

BALIQLAR: Heç yere telesmeyin. Bu gün rahat şekilde hereket etmeyiniz çox vacibdir – yalnız bu halda sehv buraxmayacaqsınız. Heddinden artıq qarışıqlıq bedxahlarınızın eline fürset vere biler. Yaxınlarınızdan alacağınız teklif sizi teeccüblendirecek. İlk reaksiyanız neqativ olsa da, her şeyi ölçüb-biçdikden sonra bu teklifde bezi müsbet cehetler tapa bileceksiniz. Sevenler üçün gün bir qeder çetin olacaq – ola bilsin ki, sevdiyiniz size tezyiq göstersin.

ARDI VAR…

PSİXOLOJİ KURSLAR

TESTLƏR

PSİKOLOJİ

ПСИХОЛОГИЯ

SİZİN KOŞƏ

ELEKTRON KİTABXANA

PSİXOLOJİ VİDEOLAR

KİTAB KLUBU

AFORİZMLƏR

HƏYAT HEKAYƏLƏRİ

ELMİ ARAŞTIRMA

ELMİ ƏSƏRLƏR TOPLUSU

Jurnallar

Mütəxəssislər

Vüsalə Ələkbərova

Təsisçi və baş redaktor Psixoloq vusala@dushunce.az

Elnur Rüstəmov

Psixologiya Elmi-Tədqiqat İnstitutunun sədri Psixoloq elnur@dushunce.az

Narınc Rüstəmova

Narınc PM-nin rəhbəri, Klinik psixoloq narinc@dushunce.az

Orxan Fərəcli

Klinik psixoloq orxan@dushunce.az

Aygün Ağabalayeva

Psixoloq aygun@dushunce.az

Davamı >

Bürclər

Tərəfdaşlar

Kulinariya

Ziyarətçilər

Faydalı Linklər