Bürclər. 28.12.2013

QOÇ: Nikbin olun. Emosiyalarınız gergin olacaq, gerek ehval-ruhiyyenizi saxlayasınız. Yaradıcı potensialınız aşağı olacaq, başqalarının ideyalarını heyata keçirmeye cehd gösterin. Günün ikinci yarısında idmanla meşğul olmayın, fikizi işlerden ve rul arxasında uzun sefere çıxmaqdan yayının, zede ala bilersiniz.

BUĞA: Günün ilk yarısı sebrli olun, problemler olacaq. Dostlar ve yaxınlar size kömek etmek isteyecek, amma bu, veziyyeti bir qeder de gerginleşdirecek. Maliyye meseleleri ile bağlı qerara gelin. Gözleriniz tez yorulacaq, kompüter ve televizora çox baxmayın. Baş ağrıları da istisna olunmur. Planda sefer varsa, hava qaralmamış eve qayıdın. Axşam yaxın adamınız sizi xoş xeberle sevindirecek.

ƏKİZLƏR: Revan gündür. Köhne dostlardan gözlenilmez xeber ala bilersiniz. Çetin qerar qebul etmeli olacaqsınız, derhal heyata keçirmek olmasa da, seyleriniz neticesiz qalmayacaq ve yekun sizi sevindirecek. Xoş tanışlıq gözlenilir.

XƏRÇƏNG: Paxıllar haqqınızda şayieler yayacaq. Zeferleriniz haqqında danışın, özünüzü terifleyin. Romantik görüş üçün deveti qebul etmeye telesmeyin. Eger o insan sizin xoşunuza gelirse, her şey ela olacaq, xoşunuza gelmirse, problemler olacaq.

ŞİR: Qerarları özünüz verin, kömek gözlemeyin. Sefere çıxmaq üçün yaxşı gündür. Diger şeherde yaşayan darıxdığınız tanışınızdan xeber alacaqsınız. Sehviniz ucbatından pozulmuş sevgi münasibetini berpa etmeyin vaxtıdır.

QIZ: Qarşınızda yeni imkanlar açılacaq, onlardan istifade etmek üçün qetiyyetli ve cesaretli olmalısınız. Yanınızda ehvalınızı qaldıracaq, sizi ruhlandıran insan varsa, her şey yaxşı olacaq. Kiçik hediyyeler alacağınız, büdcenizin artacağı gözlenilir. Günorta idman zalına getmek, fiziki iş görmek, gezinti üçün en yaxşı vaxtdır.

TƏRƏZİ: Vacib işleri bu güne salmayın, bir qeder çetin gündür. Fikriniz dağınıq olacaq, sehv etme ehtimalı böyükdür. Yaxınlarınızla ünsiyyetde problemler yarana biler, güzeşte getmek istemeyeceksiz. Uzaq sefere çıxmayın.

ƏQRƏB: Maliyye durumu zeif olan gündür, artıq xerclerden çekinin. Borca pul götürmeyin, qaytarmaq çetin olacaq. Tedbirlere qatılmayın, razı qalmayacaqsınız. Eylenceli seferler üçün yaxşı gündür, işgüzar sefere çıxmayın. Yeni tanışlıqlar sizi sevindirecek.

OXATAN: Uğurlu gündür. Aile üzvleri ile fikir ayrılıqları yaransa da, sülhü qoruya bileceksiniz. Evvelki problemleri hell ede bileceksiniz. İntellektual oyun oynamaq, dünyagörüşünü artırmaq üçün uyğun gündür.

OĞLAQ: Uzun müddet texire saldığınız işleri bu gün nehayet ki, faydalı şekilde başa vuracaqsınız. Tekbaşına işleyin. Etrafınızdakılar verdiyi vedleri unudacaq, planlar deyişecek. Sevdiyinizle problemler ola biler. Qısqanclığa esas yoxdur.

DOLÇA: İdeyalarınız yaxşıdır, bunu etrafdakılar tesdiqleyecek. Evveller xoşunuza gelmeyen insanların kömeyile bir çox isteklerinizi heyata keçireceksiniz. Yeni tanışlıq gözlenilir, dostluq ve sevgi münasibetleri başlana biler. İş gördüyünüz insanla yaxşı anlaşacaqsınız.

BALIQLAR: Günün birinci yarısı mübahiseler gözlenilir, günahkar siz olacaqsınız. Amma veziyyet tezlikle yaxşılığa doğru deyişecek. Sevdiyiniz şexsin sürprizi sizi sevindirecek. Pul xerclemeye telesmeyin.

PSİXOLOJİ KURSLAR

TESTLƏR

PSİKOLOJİ

ПСИХОЛОГИЯ

SİZİN KOŞƏ

ELEKTRON KİTABXANA

PSİXOLOJİ VİDEOLAR

KİTAB KLUBU

AFORİZMLƏR

HƏYAT HEKAYƏLƏRİ

ELMİ ARAŞTIRMA

ELMİ ƏSƏRLƏR TOPLUSU

Jurnallar

Mütəxəssislər

Vüsalə Ələkbərova

Təsisçi və baş redaktor Psixoloq vusala@dushunce.az

Elnur Rüstəmov

Psixologiya Elmi-Tədqiqat İnstitutunun sədri Psixoloq elnur@dushunce.az

Narınc Rüstəmova

Narınc PM-nin rəhbəri, Klinik psixoloq narinc@dushunce.az

Orxan Fərəcli

Klinik psixoloq orxan@dushunce.az

Aygün Ağabalayeva

Psixoloq aygun@dushunce.az

Davamı >

Bürclər

Tərəfdaşlar

Kulinariya

Ziyarətçilər

Faydalı Linklər