Bürclər. 27.12.2013

QOÇ: Gergin, eyni zamanda, çox maraqlı teqvimdir. Günün sonunda tamamile elden düşeceksiniz, lakin buna göre peşman olmayacaqsınız – çünki neticede uzun müddetdir can atdığınızı elde edeceksiniz. Etrafdakılarla münasibetleriniz deyişecek, evveller size qiymet vermeyenler eslinde neye qadir olduğunuzu anlayacaqlar.

BUĞA: Vacib qerarlar qebul etmek, qarşınızda yeni meqsedler qoymaq olar – indi özünüzü xoşbext hiss etmeyiniz üçün size ne lazım olduğunu yaxşı başa düşürsünüz. İşgüzar görüşlerde yumor hissiniz yerine düşecek; insanlar size reğbetle yanaşır, bu da professional terefdaşların verdiyi qerarlara müsbet tesir gösterir. Günün maliyye menzeresi qenaetbexşdir, ehemiyyetli mebleğde pul gelirleri gözlenilir.

ƏKİZLƏR: Yaxşı gündür, ulduzlar sizin terefinizdedirler – fürsetden istifade edib bu teqvimi maksimum mehsuldar keçirmeye çalışın. Heç kim kömek teklif etmese bele, çox çetin işlere el ata bilersiniz: derhal olmasa da, sizde her şey alınacaq. Müveqqeti maliyye çetinlikleri mümkündür, planlaşdırılmamış xerclerden uzaq durun. Sevdiyiniz insanla münasibetleriniz yaxşıdır, onu sevindirmek imkanını qaçırmayacaqsınız. Hele öz “yarı”larını tapa bilmeyenlerin ise maraqlı tanışlıqlar qurmaq şansları olacaq. Lakin nezere almalısınız ki, bu münasibetler yavaş-yavaş inkişaf etmelidir, hadiseleri telesdirmek olmaz

XƏRÇƏNG: Bu teqvim gözlenildiyi kimi keçmeye biler, xüsusile asan qelebeye ümid besleyenler üçün. Lakin ruhdan düşmeyin: temkininizi qoruyub saxlasanız, her şeyin öhdesinden gelmek mümkündür. Şexsi münasibetlerde teşebbüskar olun, ona yeni nese qatmağa çalışın. Fantaziyanızı işe salın, qurub yaradın – bu gün mehz bu, heyatınızı daha yaxşı etmeye yardımçı olacaq. Zehmetinizin derhal behre vermemesini sakit qebul edin, hövseleli olun.

ŞİR: Heç de her şey istediyiniz kimi getmir. Bu gün vacib qerarları tekbaşına qebul etmeye, çetin işleri tekbaşına görmeye hazır olun – yalnız bu halda uğur elde etmek mümkündür. Maliyye durumunuz qenaetbexş deyil, xercleri azaldın. Yaxınlarınızla münasibetleriniz qaydasındadır, size deyerli olan insanları birce kelimeden anlaya bilirsiniz. Yeni romantik maceranın başlanması ve ya ilk baxışdan vurulmaq ehtimalınız var. Üreyinizin sesine inanın.

QIZ: Heyat potensialınız yüksek seviyyededir, enerji ile dolusunuz ve kifayet qeder yaxşı ideyanız var – buna göre de gününüz çox uğurlu keçecek. Üstelik etibarlı müttefiqler de tapa bileceksiniz, odur ki, çetin ve yorucu işleri tek görmek mecburiyyetinde qalmayacaqsınız. Serfeli müqavileler bağlamaq, yaxşı qazanc elde etmek ehtimalınız var. Bu gün tedbirlerde iştirak ede bilersiniz. Onlara öz isteyinizle yollanmasanız bele, vaxtınızı xoş keçireceyinize ve ela görüneceyinize emin olun. Seferler uğurludur, xüsusen de işgüzar meqsed daşıyanlar.

TƏRƏZİ: Pul ve uzunmüddetli emekdaşlıqla bağlı qerarlar qebul etmek arzuolunmazdır – çünki üzerinize yerine yetirilmesi çetin olan öhdelikler götüre bilersiniz. Müttefiq seçiminde ehtiyatlı olun, bu gün etibarınızdan sui-istifade etmek isteyenler kifayet qederdir. Gözlenilmez qonaqlar mümkündür, bu ise size yalnız sevinc bexş edecek. Çox asanlıqla yeni tanışlıqlar qurursunuz, onlardan biri heyatınızı deyişecek münasibetlerin esasını qoya biler.

ƏQRƏB: Günün maliyye menzeresi qenaetbexş deyil, buna göre de pulla ehtiyatlı davranmaq lazımdır, xüsusile de böyük mebleğler xerclemekden çekinmek meslehetdir. Şexsi münasibetler baxımından ise çox yaxşı gündür: ecazkar ve mülayimsiniz, istenilen insana nece yanaşmaq lazım olduğunu bilirsiniz, tenqidleri de nezaketle edirsiniz. Düzdür, bürcün bezi temsilçileri üzerlerine heddinden artıq diqqet celb edirler, bu ise onların sevgililerini qısqandırır.

OXATAN: Şeraite tez uyğunlaşmağı bacarmalısınız: bu teqvimin hadiseleri heyatınızda çox şeyi deyişe biler, her şey sizin doğru qerar qebul edib-etmeyeceyinizden asılıdır. Etrafdakılar sakitliyinizi qoruyub saxlaya bilmeyinize teeccüblenirler, soyuqqanlılığınız onlarda size qarşı hörmet hissi yaradır. Günün emosional menzeresi qenaetbexş deyil, xüsusile günün ikinci yarısında eseblerinizi cilovlamalısınız.

OĞLAQ: Yüngül ve xoş gündür. Uğur özü size teref gelecek, sadece azacıq sey gösterib onu elde saxlamaq lazımdır. Bürcün temsilçilerini maraqlı maceralar gözleyir, yeni tanışlıqlar ehtimalı da var – ilk növbede, tedbir ve merasimlerde. Xarici görünüşünüze xüsusi diqqet ayırın, çünki bu gün sizi mehz geyiminize göre qarşılayacaqlar.

DOLÇA: Bu gün sizi maraqlı görüşler gözleyir – onların heç de hamısını xoş adlandırmaq olmaz, lakin hamısından bir fayda götüre bileceksiniz. İctimai çıxışlar ve işgüzar danışıqlar yaxşı keçecek, fikirleriniz esaslandırılmış ve deqiqdir – teeccüblü deyil ki, vezifece sizden daha yüksek olanlar da size qulaq asırlar. Şexsi münasibetlerde teşebbüsü öz elinize alacaqsınız ve bundan heç kim narazı qalmayacaq. Dostlarla görüşler, yığıncaqlar sevinc bexş edecek. Yaradıcı potensialınız yüksekdir, fantaziyanız serhed tanımır.

BALIQLAR: Bu gün diqqet merkezinde olmaq lazımdır: özünüzü göstermekden, etrafdakıların, elece de eks cinsin diqqetini celb etmekden çekinmeyin. İşgüzar intuisiyanız çox itidir, işle bağlı verdiyiniz qerarlar doğrudur. Etrafınızdakı insanlar heç de hemişe davranışlarınızın sebebini anlamırlar, lakin hadiselerin inkişafı gösterecek ki, düzgün yol seçmisiniz.

PSİXOLOJİ KURSLAR

TESTLƏR

PSİKOLOJİ

ПСИХОЛОГИЯ

SİZİN KOŞƏ

ELEKTRON KİTABXANA

PSİXOLOJİ VİDEOLAR

KİTAB KLUBU

AFORİZMLƏR

HƏYAT HEKAYƏLƏRİ

ELMİ ARAŞTIRMA

ELMİ ƏSƏRLƏR TOPLUSU

Jurnallar

Mütəxəssislər

Vüsalə Ələkbərova

Təsisçi və baş redaktor Psixoloq vusala@dushunce.az

Elnur Rüstəmov

Psixologiya Elmi-Tədqiqat İnstitutunun sədri Psixoloq elnur@dushunce.az

Narınc Rüstəmova

Narınc PM-nin rəhbəri, Klinik psixoloq narinc@dushunce.az

Orxan Fərəcli

Klinik psixoloq orxan@dushunce.az

Aygün Ağabalayeva

Psixoloq aygun@dushunce.az

Davamı >

Bürclər

Tərəfdaşlar

Kulinariya

Ziyarətçilər

Faydalı Linklər