Bürclər. 25.12.2013

QOÇ: Meqsedlere çatmaq asan deyil, maneeler olacaq. Size kömek etmeye hazır bir insan var, esas odur ki, onu tapasanız. Dostlar ve hemkarlarla fikir ayrılıqları yarana biler. Fikrinizi cari işlere yöneldin, yeni biznes-layihelerine başlamaq üçün yaxşı gün deyil. Borcları bağlamağa çalışın.

BUĞA: Ruhdan düşmeyin: Asan gün olmasa da, meqsede çatmaq olar. Öz gücünüze güvenin, kenardan destek gözlemek, verilen vedlere inanmaq olmaz. Büdceniz arta biler, amma alış-veriş üçün telesmeyin, seçim etmek çetin olacaq. Müqavile ve sazişlere imza atacaqsınızsa, ehtiyatlı olun, cüzi qanun pozuntusuna da yol vermek olmaz. Yaxınlarınıza kömek etmek üçün öz işinizi texire salmalı olacaqsınız.

ƏKİZLƏR: Qadınlarla ünsiyyetde ehtiyatlı olun. Paxıllar haqqınızda şayieler yaysa da, uğursuzluğa düçar olacaqlar. Yalnız size lazım olan şeylere pul xerclerin, bedxerclik arzuolunmazdır. Evde xırda meişet problemleri, anlaşılmazlıq ehtimalı var. Sevdiyiniz şexs qısqanclıq ve şübhe ile size yanaşacaq, onu başa salmaq bir az çetin görünür.

XƏRÇƏNG: Telesmeyin. Veziyyeti düzgün qiymetlendirmeden hereket etmek yolverilmezdir. Reqiblerle mübarize üçün uyğun gün deyil. Şexsi münasibetlerde veziyyet ürekaçan olacaq. Yaxın adamlardan ela meslehetler alacaqsınız, sizi ruhlandıracaqlar. Uşaqlarla vaxt keçirmek ehvalınızı qaldıracaq.

ŞİR: Ne baş vermeyinden asılı olmayaraq, narahat olmayın. Problemleri hell ede bilersiniz. Özünüzü itirmeyin, insanlarla xoş reftar edin. İşde xırda anlaşılmazlıqlar ola biler, başqasının sehvini düzeltmelisiniz. Günün ikinci yarısı bedxerclik edeceksiniz. Yaradıcılıq potensialınız yüksek olacaq. Axşam romantik görüşe hazır olun.

QIZ: Fikrinizi aktual meselelere toplayın, kenar fikirleri ağlınızdan çıxarın ki, müveffeqiyyet qazanasınız. Sefere çıxmaq üçün uyğun zaman deyil, gözlediyinizden daha çox vaxtınızı alacaq ve razı qalmayacaqsınız. Getdiyiniz yere gecikseniz de, bunu problem etmeyecekler. Bacardıqca, etrafınızdakıların fikirlerine qulaq asın, güzeşte gedin.

TƏRƏZİ: Bu gün helledilmez kimi görünen problemleri tezlikle unudacaqsınız. Bu gün heyata keçirmeye başladığınız ideyalar xoş gelecek ved edir. Fiziki işlerle meşğul olmayın, idman etmeyi texire salın. Dincelmek vaxtıdır.

ƏQRƏB: Uğurlu ve xoş gündür. Hadiseler sizi sevindirecek, yaxşılığa doğru köklü deyişikliklerin başlanğıcı olacaq. Liderlik keyfiyyetlerinizi bütün sahelerde nümayiş etdirmelisiniz. Hemkarlarla qeyri-resmi şeraitde görüş üçün, elece de dostlarla ve sevgili ile görüş üçün ela gündür. Meclise qatılacaqsınızsa, sizi maraqlı tanışlıq gözleyir.

OXATAN: İsrarlı ve qetiyyetli olsanız, işlerinizde uğur qazanacaqsınız. Veziyyet hemişe xeyrinize olmasa da, maneeleri aradan qaldırmaq gücündesiniz. İşgüzar münasibetlerin inkişafına diqqet yetirin – sizi destekleyen insanlara bel bağlaya bilersiniz. Gelecek üçün planlar qurun – yaranmış veziyyeti düzgün qiymetlendire bileceksiniz.

OĞLAQ: İşgüzar görüşlerin keçirilmesi üçün çox elverişli gündür. Rehberlik ve hemkarlarınızla münasibetler harmonik şekilde inkişaf edecek, size lazım olan informasiyaları elde edeceksiniz. İntellektuallığınız size en çetin meselelerin hellinde de kömek edecek. Axşam dostlarla görüş, tedbirlere qatılmaq üçün münasib vaxtdır. Şen ve hazırcavablığınız eks-cinsin nümayendelerinin diqqetinden yayınmayacaq.

DOLÇA: İstenilen dolaşıq veziyyetden asanlıqla çıxa bilersiniz, son vaxtlar yaranmış problemlerin kökünü tapıb, problemi hell ede bilersiniz. Xoş sürprizler ve hediyyeler ala bilersiniz. Kiçik seferler uğurlu olacaq. Büdceniz artacaq, xercleriniz azalacaq. Yaşlı neslin nümayendeleri ile fikir ayrılığı yaransa da, mübahise olmayacaq.

BALIQLAR: Enerjiniz bol olacaq. Günün birinci yarısında işlerinizin öhdesinden gele bileceksiniz, qalan vaxtı istirahete ayıracaqsınız. Qadınlarla ünsiyyet üçün elverişli gündür, onların meslehetleri faydalı olacaq. Alış-veriş üçün yaxşı teqvimdir. İşgüzar teklifler alacağınız gözlenilir.

PSİXOLOJİ KURSLAR

TESTLƏR

PSİKOLOJİ

ПСИХОЛОГИЯ

SİZİN KOŞƏ

ELEKTRON KİTABXANA

PSİXOLOJİ VİDEOLAR

KİTAB KLUBU

AFORİZMLƏR

HƏYAT HEKAYƏLƏRİ

ELMİ ARAŞTIRMA

ELMİ ƏSƏRLƏR TOPLUSU

Jurnallar

Mütəxəssislər

Vüsalə Ələkbərova

Təsisçi və baş redaktor Psixoloq vusala@dushunce.az

Elnur Rüstəmov

Psixologiya Elmi-Tədqiqat İnstitutunun sədri Psixoloq elnur@dushunce.az

Narınc Rüstəmova

Narınc PM-nin rəhbəri, Klinik psixoloq narinc@dushunce.az

Orxan Fərəcli

Klinik psixoloq orxan@dushunce.az

Aygün Ağabalayeva

Psixoloq aygun@dushunce.az

Davamı >

Bürclər

Tərəfdaşlar

Kulinariya

Ziyarətçilər

Faydalı Linklər