Bürclər. 24.12.2013

QOÇ: Günün birinci yarısı uğurlu keçecek, ikinci yarısı ise ehtiyatlı olmalısınız – bu erefede sehv buraxa, bedxahlarınızın qurduğu teleye düşe bilersiniz. Maliyye meseleleri ile meşğul olmaq, aile büdcesini tekbaşına idare etmek meslehet deyil. Pul üstünde hemişekinden daha tez-tez mübahise yaranır. Günün ikinci yarısı tezlikle faydasını göreceyiniz vacib informasiya almaq ehtimalınız var.

BUĞA: Bu günün nece olacağı yalnız özünüzden asılıdır. Ehtiyatlı olmaqla, dara düşmüş adamlara yardım eli uzatmaqla, etrafınızdakı insanlara hedsiz maraq göstermekle problemlerden uzaq duracaq ve yeni dostlar tapacaqsınız. Eger sadece şexsi meqsedlerinize nail olmaq üçün çalışsanız ve vicdanınızın sesini dinlemeseniz, çetinliklerden qaça bilmeyeceksiniz. Yadda saxlayın ki, bu gün buraxacağınız sehvler hamının diqqetini celb ede ve size baha başa gele biler.

ƏKİZLƏR: Bu günün nece olacağı yalnız özünüzden asılıdır. Ehtiyatlı olmaqla, dara düşmüş adamlara yardım eli uzatmaqla, etrafınızdakı insanlara hedsiz maraq göstermekle problemlerden uzaq duracaq ve yeni dostlar tapacaqsınız. Eger sadece şexsi meqsedlerinize nail olmaq üçün çalışsanız ve vicdanınızın sesini dinlemeseniz, çetinliklerden qaça bilmeyeceksiniz. Yadda saxlayın ki, bu gün buraxacağınız sehvler hamının diqqetini celb ede ve size baha başa gele biler.

XƏRÇƏNG: Mürekkeb gündür. İmkanlarınızı ve tecrübenizi doğru qiymetlendirmirsiniz, bezi meqamlarda tekbaşına qerarlar qebul etmeye meyillisiniz, halbuki özünüzden tecrübeli insanlarla meslehetleşmeyiniz daha yaxşı olardı. Bu gün problemlerinizin hellinde size kömek ede bilecek insanlarda yaxşı teessürat oyatmaq asan olmayacaq. Maliyye meselelerinin hellini, alış-verişi texire salın.

ŞİR: Mürekkeb ve gergin gündür. Tez özünüzden çıxır, xırda sebeblerden qıcıqlanırsınız, bedxahlarınız da bu veziyyetinizden istifade edir. Bu gün qebul etdiyiniz qerarlar ne işgüzar, ne de şexsi münasibetlerin xeyrine olacaq. İşiniz hemişekinden çoxdur, bu sebebden de planlaşdırılmış eylencelerden ve görüşlerden imtina etmeli ola bilersiniz.

QIZ: Tezadlı, lakin heddinden artıq maraqlı gündür. İntellektual ve yaradıcı potensialınız yüksekdir, buna göre de çetin situasiyalarda doğru qerarlar qebul edir, veziyyetden orijinal çıxış yolu tapırsınız. Asanlıqla yeni tanışlıqlar qurursunuz, sizi ilk defe gören insanlarda çox yaxşı teessürat oyadırsınız.

TƏRƏZİ: Kimle ünsiyyet qurduğunuza fikir verin – bu gün etrafınıza en müxtelif insanlar toplaşır, lakin onların heç de hamısına etibar etmek olmaz. Çox ved verenler çetin ki sözlerinin üstünde dursunlar. Qonaq qebul etmek üçün münasib gündür, bütün vacib meseleleri ev şeraitinde müzakire edin.

ƏQRƏB: İşlemek üçün çox münasib gündür, müttefiq seçiminde sehv etmeseniz, böyük professional uğurlar qazanacaqsınız. Bu teqvim seferler üçün de uyğundur. Bu gün başlayan romantik münasibetlerin davamı yaxşı olacaq.

OXATAN: Bu gün hetta en asan ve ehemiyyetsiz işe de ciddi yanaşmağınız meslehetdir. Her ne baş verse de, pozitiv ehvalınızı qoruyub saxlamağa çalışın, ruhdan düşmeyin. Özünüzle bir az tek qalsanız, enerjinizi berpa edeceksiniz.

OĞLAQ: Cazibenizden bacarıqla istifade edirsiniz – bu, hem işgüzar görüşlerde faydalı olur, hem yeni tanışlıqlar qurmağa kömek edir, hem de romantik görüşlerde yerine düşür. Günün ikinci yarısı haqqınızda şayie yayılmasına imkan vermeyin – bu, nüfuzunuza xelel getire biler.

DOLÇA: Yüngül ve xoş erefedir, bu gün baş verenler sizi sevindirecek. Heyat potensialınız yüksek seviyyededir, özünüzü ela hiss edirsiniz, işiniz hemişekinden çox olsa da, yorulmursunuz. Etrafdakıları yaxşı başa düşür, onlarla dil tapa bilirsiniz. Bu teqvimde başlayan istenilen tanışlıq xeyrinize olacaq.

BALIQLAR: Günün birinci yarısı xırda xoşagelmezlikler mümkündür, lakin zaman keçdikce pozitiv tendensiyaların tesiri güclenecek, veziyyet yaxşıya doğru deyişecek. Ardıcıl fealiyyet göstermekle ve qetiyyetli davranmaqla problemleri bir-bir hell edeceksiniz. Bu işde size köhne dostlarınız kömek olacaq, onlar yeni ideyalarınızı destekleyirler.

PSİXOLOJİ KURSLAR

TESTLƏR

PSİKOLOJİ

ПСИХОЛОГИЯ

SİZİN KOŞƏ

ELEKTRON KİTABXANA

PSİXOLOJİ VİDEOLAR

KİTAB KLUBU

AFORİZMLƏR

HƏYAT HEKAYƏLƏRİ

ELMİ ARAŞTIRMA

ELMİ ƏSƏRLƏR TOPLUSU

Jurnallar

Mütəxəssislər

Vüsalə Ələkbərova

Təsisçi və baş redaktor Psixoloq vusala@dushunce.az

Elnur Rüstəmov

Psixologiya Elmi-Tədqiqat İnstitutunun sədri Psixoloq elnur@dushunce.az

Narınc Rüstəmova

Narınc PM-nin rəhbəri, Klinik psixoloq narinc@dushunce.az

Orxan Fərəcli

Klinik psixoloq orxan@dushunce.az

Aygün Ağabalayeva

Psixoloq aygun@dushunce.az

Davamı >

Bürclər

Tərəfdaşlar

Kulinariya

Ziyarətçilər

Faydalı Linklər