Bürclər. 23.12.2013

QOÇ: Sakit ve mehsuldar gündür. Vacib işlere fikrinizi cemleyerek bir çox uğura nail ola bilersiz: esas mesele – heç kime fikrinizi yayındırmağa imkan vermeyin. Hemkarlarınızla kiçik fikir ayrılıqları yarana biler, lakin siz haqlı olduğunuzu isbat ede bilecek ve mövqeyinizi daha da güclendireceksiz. Iri miqdarda pul gelirleri mümkündür.

BUĞA: Sebrli olun: uğur üzünüze bir neçe uğursuzluqdan sonra gülecek. Işde ve evde konfliktler yarana biler. Sazişler bağlamaq, lazımsız eşyalar pul xerclemek tövsiye olunmur. Ev işleri darıxdırıcı gelmir, hetta daxili tarazlığınızı berpa etmeye kömek edir.

ƏKİZLƏR: Xoş anlar ved eden qenaetbexş erefedir. Sizi uğura aparan yolu seçmisiz ve heç bir halda yolunuzdan dönmeyeceksiniz. Liderlik bacarıqlarınızı parlaq nümayiş etdirisiz: hemfikirlerle kollektiv yaratmaq ve rehberlik etmek şansınız var. Şesxi münasibetler baxımından da qenaetbexş gündür.

XƏRÇƏNG: Her bir addımınızı yaxşı düşünün: bu gün asanlıqla yanlış addım atmaq mümkündür ki, neticesi çox xoşagelmez ola biler. İşgüzar danışıqlar aparmaq, vacib qerarlar qebul etmek tövsiye olunmur. Maddi çetinlikleryarana biler: borc almaqdansa, xercleri texire salın.

ŞİR: Cari işleri yekunlaşdırmaq üçün qenaetbexş erefedir. Nailiyyetleriniz nezerlerden yayınmır: maraqlı işgüzar teklifler mümkündür. Tecrübeli hemkarların meslehetlerine qulaq asmağa deyer. Ciddi fiziki işlerden çekinin.

QIZ: Mövcud veziyyeti düzgün qiymetlendirmek çetin olacaq. tecrübeli insanların meslehetlerine qulaq asın, planlarınızı etibar etdiyiniz insanlarla müzakire edin. Müttefiqlerle razılığa gele bileceksiz, yeni iş teklifleri gözlenilir. Romantik görüşler üçün mükemel erefedir.

TƏRƏZİ: Xoş görüşlerle zengin maraqlı gündür. Şexsi heyatınızda müsbet deyişiklikler baş verir, iş heyatı ikinci plana keçir. Buna baxmayaraq movcud işleri unutmur, bütün işleri hell ede bilirsiz. Xoş xeberler gözlenilir. Seferler uğurlu olacaq.

ƏQRƏB: Ictimai çıxışlar üçün mükemmel gündür. Size maraqlı olan insanların diqqetini asanlıqla celb edirsiz. İş yerinde müsbet deyişiklikler mümkündür, ideyalarınız desteklenecek. Sizin üçün bir çox şey edecek nüfuzlu şexsin desteyini qazanmaq şansı var.

OXATAN: Pul gelirleri mümkündür, hem de xeyli miqdarda. Uğurlu işgüzar seferler gözlenilir: evden uzaqda semereli sazişler imzalayacaq, uğurlu alış-veriş edeceksiz. Uzun müddet davam edecek sevgi macerasının başlanması mümkündür.

OĞLAQ: Iri miqyaslı çetin işlere başlamaq üçün yaxşı erefedir. Çetinlikler yaransa bele başlanmış işi yarım qoymur, mütleq müveffeqiyyet qazanırsız. Pul gelirleri mümkündür: rehberlikle doğru dialoq qura bilseniz, vezife artımı da gözlenilir.

DOLÇA: Ehtiyatlı olun, telesik qerarlar qebul etmeyin, tezyiq altında üzerinize heç bir öhdelik götürmeyin. Her hansı yeni işe başlamadan önce gözlediyiniz neticeleri özünüzün qazanacağına emin olun.

BALIQLAR: Ümumilikde qenaetbexş gündür. Lakin siz her şeye qıcıqlanır, sert çıxışlar edir, etik qaydaları unudursuz. Enerjiniz mehduddur: özünüzü çox yormayın. Qohumlarla ünsiyyetde çetinlikler yarana biler.

PSİXOLOJİ KURSLAR

TESTLƏR

PSİKOLOJİ

ПСИХОЛОГИЯ

SİZİN KOŞƏ

ELEKTRON KİTABXANA

PSİXOLOJİ VİDEOLAR

KİTAB KLUBU

AFORİZMLƏR

HƏYAT HEKAYƏLƏRİ

ELMİ ARAŞTIRMA

ELMİ ƏSƏRLƏR TOPLUSU

Jurnallar

Mütəxəssislər

Vüsalə Ələkbərova

Təsisçi və baş redaktor Psixoloq vusala@dushunce.az

Elnur Rüstəmov

Psixologiya Elmi-Tədqiqat İnstitutunun sədri Psixoloq elnur@dushunce.az

Narınc Rüstəmova

Narınc PM-nin rəhbəri, Klinik psixoloq narinc@dushunce.az

Orxan Fərəcli

Klinik psixoloq orxan@dushunce.az

Aygün Ağabalayeva

Psixoloq aygun@dushunce.az

Davamı >

Bürclər

Tərəfdaşlar

Kulinariya

Ziyarətçilər

Faydalı Linklər