Bürclər. 22.12.2013

QOÇ: Tezadlı, ikili xarakter daşıyan bir gündür. Ehvalınız deyişken olacaq – gah esassız şekilde optimistlik hiss edecek, gah da melanxoliyaya qapılacaqsınız, gah güzeşte gedecek, gah da inadkarlıq göstereceksiniz. Sözlerinizde ve davranışlarınızda ehtiyatlı olun. Yaxınlarınızla qısqanclıq zemininde anlaşılmazlıq ve konflikt ehtimalı var. Yuxularınızı qarışdıra bilersiniz.

BUĞA: Herterefli uğurlu gündür. Ulduzlar maliyye durumunuzu yaxşılaşdırmaq üçün elverişli şerait ved edir. Teşebbüsü elden vermeyin, yardım tekliflerini qebul edin – etibarlı insanların mesleheti ve desteyi yerine düşecek.

ƏKİZLƏR: Bu gün hadiseler sizi bütünlükle zebt edecek. Her kes size ehtiyac duyacaq, lakin siz hamıya kömek edecek veziyyetde deyilsiniz. Yaxşı olar ki, prioritetlerinizi müeyyenleşdiresiniz. İşlerin çoxluğu, veziyyeti sehv qiymetlendirmeyiniz ve ya telesik verilmiş vedler çetinlikler yarada biler. Axşam qonaq gedin, sizi yaddaqalan, maraqlı görüşler gözleyir. İntuisiyanıza qulaq asın.

XƏRÇƏNG: Bu gün diqqetinizi köhne planların, işlerin ve elaqelerin üzerinde cemlemelisiniz. İşlerinize ve ya sağlıq durumunuza ciddi tesir edecek hadise ve ya xeber ehtimalı var. Yaradıcı fealiyyetle meşğul olan Xerçenglere xüsusile diqqetli olmaq tövsiye olunur.

ŞİR: Günün ümumi menzeresi qenaetbexşdir, ancaq xırda xoşagelmezlikler de yox deyil. Mütleq esas meseleleri ehemiyyetine göre ikinci dereceli olanlardan ferqlendire bilmeli ve diqqetinizi vacib işler üzerinde cemlemelisiniz. Şexsi münasibetler harmoniyalıdır, hetta ehvalınız çox yaxşı olmasa bele, yaxınlarınızı incitmirsiniz, onların menevi rahatlığının qayğısına qalırsınız.

QIZ: Problemler çox tez hell olunur, sadece bir qeder sey göstermelisiniz. Neticelerden razı qaldığınız üçün serf etdiyiniz enerjiye teessüflenmirsiniz. Günün maliyye menzeresi qenaetbexşdir, gelir ehtimalı var. Yaxınlarınıza kömek etmek ve ya onları gözlenilmez hediyyelerle sevindirmek imkanı qazanacaqsınız.

TƏRƏZİ: Yeni partnyorlarla ünsiyyet uğurlu deyil, ancaq köhne dostlar ve qohumlar çox deyerli meslehet vere biler. Eşideceyiniz xeber ve ya baş verecek hadise işlerinize müsbet tesir gösterecek. Yeni imzaladığınız müqavile uğurlu olacaq.

ƏQRƏB: Bu gün şexsi işlerle ve sehhetinizi möhkemlendirmekle meşğul olun. Meişetde ciddi deyişiklikler ehtimalı var: bu temir de ola biler, yeni mebel almaq da. Tenha Eqrebleri maraqlı görüşler, lakin qısamüddetli tanışlıqlar gözleyir. Ulduzlar temkinli olmağı ve aldanmamağı tövsiye edir.

OXATAN: Bu gün işinizde intuisiyanıza söykenecek, doğru addımlar ve deqiq yanaşma ile uğur qazanacaqsınız. Heyat enerjiniz süretle artacaq, veziyyeti asanlıqla qiymetlendireceksiniz. Lakin hedsiz özündenrazılıq etrafdakılarla münasibetleri çetinleşdire biler.

OĞLAQ: Bu günün hadiselerine çox ciddi yanaşmayın. Heç de bütün meseleleri vaxtında hell etmek mümkün olmur, ancaq buna göre narahatlığa lüzum yoxdur: her şey tezlikle qaydasına düşecek. Qazanc ehtimalı var – çoxdan arzuladığınız bir şeyi ala bilersiniz.

DOLÇA: Bu gün eşideceyiniz xeber ve ya baş verecek hadise işlerinize müsbet tesir edecek. Yeni perspektivli planlar fealiyyetinizin terzini ve seviyyesini deyişe biler. Eyni zamanda, yaxşı gelir getirecek müşterek bir layihede iştirak etmeye devet oluna bilersiniz. Şexsi heyatınızın professional fealiyyetinize tesir etmek ehtimalı var.

BALIQLAR: Rahat ve harmoniyalı gündür. Hisslerinizde ve düşüncelerinizde tarazlılıq hiss edeceksiniz. Sakit mühitde bir çox cari işlerin öhdesinden gele bileceksiniz. En çetin situasiyalardan bele çıxış yolu tapacaqsınız. Xüsusile günün ikinci yarısı xoş keçecek. Ailenizin ehatesinde istirahet etmek, dostlar ve uşaqlarla zaman keçirmek meslehetdir. Onlar sizinle ünsiyyetden memnun qalacaqlar.

PSİXOLOJİ KURSLAR

TESTLƏR

PSİKOLOJİ

ПСИХОЛОГИЯ

SİZİN KOŞƏ

ELEKTRON KİTABXANA

PSİXOLOJİ VİDEOLAR

KİTAB KLUBU

AFORİZMLƏR

HƏYAT HEKAYƏLƏRİ

ELMİ ARAŞTIRMA

ELMİ ƏSƏRLƏR TOPLUSU

Jurnallar

Mütəxəssislər

Vüsalə Ələkbərova

Təsisçi və baş redaktor Psixoloq vusala@dushunce.az

Elnur Rüstəmov

Psixologiya Elmi-Tədqiqat İnstitutunun sədri Psixoloq elnur@dushunce.az

Narınc Rüstəmova

Narınc PM-nin rəhbəri, Klinik psixoloq narinc@dushunce.az

Orxan Fərəcli

Klinik psixoloq orxan@dushunce.az

Aygün Ağabalayeva

Psixoloq aygun@dushunce.az

Davamı >

Bürclər

Tərəfdaşlar

Kulinariya

Ziyarətçilər

Faydalı Linklər