Bürclər. 21.12.2013

QOÇ: Yaxşı gündür, amma emosional fon bir qeder elverişsiz olduğundan, Qoçların ekseriyyeti bu günü beyenmeyecek. Mövcud veziyyeti obyektiv qiymetlendirin, müsbetlerin çox olduğunu göreceksiniz. Verdiş etdiyiniz işlerle meşğul olun, yeni işlere girişmeyin. Yaşlı qohumlarla fikir ayrılığı yaranacaq. Günün sonunda yorğun olacaqsınız.

BUĞA: Mürekkeb gündür. Mühüm qerar qebul etmelisiniz, amma kimse sizi fikrinizi toplamağa imkan vermeyecek. Dostlara, qohumlara kömek üçün müraciet etseniz de, boş vedler alacaqsınız. Aile büdcenizden istifadeye göre mübahiseler gözlenilir. Günün ikinci yarısı gözellik salonuna, SPA proseduruna getmek üçün yaxşı vaxtdır. Xırda alış-verişler edin.

ƏKİZLƏR: Çetinlikler yaransa da, siz onları tezlikle def ede bileceksiniz. Gözlenilmez teklifler ve görüşlere devetler ala bilersiniz. Darıxdığınız şexsle görüş gözlenilir. Barışıq üçün de yaxşı gündür. Fiziki formanız eladır, idmanla meşğul olsanız, feal istirahet etseniz faydasını göreceksiniz. Pehrize başlamaq üçün elverişli gündür.

XƏRÇƏNG: Telesmeden meqsedlerinizi reallaşdırmağa başlayın. Bir çox Xerçeng üçün yaxşılığa doğru deyişikliklerin başlanğıc günüdür. Yeni tanışlıq ehtimalı var, bu, sizin heyatınızda mühüm rol oynayacaq. Romantik münasibetin başlanması da istisna edilmir. Fiziki işlerden uzaq olun, axşam özünüzü halsız hiss ede bilersiniz.

ŞİR: Bu gün kommersiya fealiyyeti ile meşğul olmaq, iri sövdeleşmelere getmek arzuolunmazdır. Münaqişeler gözlenilir, size zerer vere bilerler. Temkinli olmalısınız. Yeni işleri, planlaşdırılmamış seferleri texire salın. Amma baş verenler sizi meyus etmeyecek, siz her bir halda yol tapacaqsınız.

QIZ: Bu gün ne qeder diqqet merkezinde ola bilsez, bir o qeder yaxşıdır. Yeni tanışlıq heyatınızda mühüm rol oynayacaq ve uzun müddetli olacaq. İri alış-verişler üçün yaxşı gündür. Günün ikinci yarısı kosmetik prosedurlar üçün yaxşı vaxtdır: onların effekti sizi qane edecek.

TƏRƏZİ: Bir qeder mürekkeb gündür. Sebr kasanızı daşdıracaqlar. İş meselelerini hell etmekde qadınlara etibar edin, onlar etibarlı müttefiq olacaqlar. Qab-qacaq, metbex texnikası almaq üçün yaxşı gündür. Eks-cinsin nümayendelerinin diqqetini çekeceksiniz. Diqqete layiq olmayan insanlarla ünsiyyetden çekinin.

ƏQRƏB: Gün size uğurlar ved edir. Ezmli ve meqsedyönlü olsanız, isteyinize çatacaqsınız. Planlaşdırılmamış bazarlıqlar etmeyin, emosiyaya qapılıb, çox pul xercleyeceksiniz. Yeni tanışlıqlar yaxşı alınacaq, tezlikle insanların reğbetini qazanacaqsınız. Günün sonunda büdceniz arta biler.

OXATAN: Hevesden düşmeden meqsedinize doğru irelileyin. Emosional fon qeyri-sabit olacaq, ehvalınız tez-tez deyişecek. Günün ikinci yarısını sakit istirahete hesr edin – bu, gücünüzü berpa edecek.

OĞLAQ: Uğurlu ve çox semereli gündür. Vaxtınızı boş yere serf etmeyeceksiniz, yalnız lazımlı işlerle meğul olacaqsınız. Yeni tanışlıqlar üçün xarici görünüşünüz ve semimiliyiniz size kömek edecek. Dövlet memurları ile danışıqlar, hüquqi meselelerin helli ve senedlerin hazırlanması üçün elverişli gündür. Birge layihelerin heyata keçirilmesine ele bu gün başlamaq olar.

DOLÇA: İstenilen, hetta en çetin tapşırıqların öhdesinden asanlıqla gele bileceksiniz, diqqetinizden heç ne yayınmayacaq. Dünyagörüşünüzü genişlendirmek, kitab oxumaq, tehsil almaq, çox şey öyrene bileceyiniz insanla ünsiyyet üçün uyğun gündür. Böyük seyahete başlamaq, kiçik seferlere çıxmaq size uğur getirecek. Qeyri-resmi şeraitde iş meselelerini müzakire etseniz, hellini tezleşdirersiniz.

BALIQLAR: Hövselesiz olacaqsınız, buna göre de problemlerin zamanla hell olunmasını gözleye bilmeyeceksiniz. O qeder de uğurlu gün deyil. Münaqişeli veziyyetler qaçılmazdır.









PSİXOLOJİ KURSLAR

TESTLƏR

PSİKOLOJİ

ПСИХОЛОГИЯ

SİZİN KOŞƏ

ELEKTRON KİTABXANA

PSİXOLOJİ VİDEOLAR

KİTAB KLUBU

AFORİZMLƏR

HƏYAT HEKAYƏLƏRİ

ELMİ ARAŞTIRMA

ELMİ ƏSƏRLƏR TOPLUSU

Jurnallar

Mütəxəssislər

Vüsalə Ələkbərova

Təsisçi və baş redaktor Psixoloq vusala@dushunce.az

Elnur Rüstəmov

Psixologiya Elmi-Tədqiqat İnstitutunun sədri Psixoloq elnur@dushunce.az

Narınc Rüstəmova

Narınc PM-nin rəhbəri, Klinik psixoloq narinc@dushunce.az

Orxan Fərəcli

Klinik psixoloq orxan@dushunce.az

Aygün Ağabalayeva

Psixoloq aygun@dushunce.az

Davamı >

Bürclər

Tərəfdaşlar

Kulinariya

Ziyarətçilər

Faydalı Linklər