Bürclər. 18.12.2013

QOÇ: Bu gün üçün plan qurarken nezere alın ki, sade işler de vaxtınızı çox alacaq. Getdiyiniz yere gecikeceksiniz. Ona göre de bu güne görüşler salmayın. Meteohessas insanlarda yüngülvari narahatlıqlar ola biler. Bu gün gözleriniz hemişekinden tez yorulacaq, kompüter arxasında uzun müddet vaxt keçirmek, fasilesiz televizora baxmaq olmaz.

BUĞA: Siz planlar qurursunuz, amma onların ne derecede real olduğunu düşünmek de lazımdır. Buna göre bezi Buğalar meyus ola biler. Gözlenilmez xercler çıxa biler. İşgüzar seferlerde uğur gözlenilmir, köhne terefdaşlarla münasibetler korlana biler. Şexsi heyatınızda ise müsbet hadiseler cereyan edecek. Enerjiniz bol olacaq, sehhetinizde problem gözlenilmir.

ƏKİZLƏR: İşde terefdaşlarla, rehberlikle ünsiyyet zamanı sebr nümayiş etdirmelisiniz. Bu halda mübahiseden yayına bilersiniz. Günün birinci yarısı birge iş üçün uyğun deyil, müsteqil işleyin. Böyük alış-verişler etmek, sövdeleşmelere getmek arzuolunmazdır. Maliyye işleri ile bağlı size yaşlı qohumlar ve tecrübeli dostların meslehetleri kömek ede biler. Sevdiyiniz şexsle fikir ayrılığı yarana biler, vaxtında güzeşte getmek lazımdır.

XƏRÇƏNG: Günün birinci yarısı uğurlu olacaq. Vaxtında qebul etdiyiniz qerarlar ve gösterdiyiniz seyler sayesinde işde böyük uğurlar elde edeceksiniz. Köhne düşmen üzerinde qalib gelmek, öz mövqelerinizi möhkemlendirmek şansınız var. Şexsi heyat, maliyye, karyera ile bağlı mühüm qerarlar qebul etmek üçün yaxşı gündür. Günün ikinci yarısı ehtiyatlı olun, insanların sıx toplaşdığı yerlere getmeyin. Sakit şekilde istirahet etmeye deyer.

ŞİR: Bir az çetin gündür, amma bütün problemler müveqqetidir, tezlikle hell olunacaq. Cari işleri yekunlaşdırmamış uzunmüddetli öhdelikleri üzerinize götürmeyin. İş elinden istirahete ve eylenceye vaxt ayıra bilmeyeceksiniz. Nüfuzlu şexslerle görüşler, dövlet idarelerine müraciet üçün uyğun gün deyil. Sevgi görüşü pis keçmeyecek.

QIZ: Elverişli gündür, böyük uğurlar qazanmaq üçün şans var. Qebul etdiyiniz qeyri-standart qerarlar sayesinde meqsedinize çatacaqsınız. İşdeki problemleri hell edeceksiniz. Emlak ve hüquqi meselelerin helli, irihecmli alış-verişler üçün yaxşı gündür. İşgüzar ve eylenceli seferler üçün uğurlu teqvimdir. Gözlenilmez hediyyeler alacağınız gözlenilir.

TƏRƏZİ: İşde uğurlar gözlenilir. Nüfuzlu insanlarla görüş yaxşı keçecek. Karyerada irelileyiş ola biler ve ya maaşınızda artım gözlenilir. Yeni iş axtaranlar maraqlı teklifler alacaq. Şexsi ve işgüzar heyatda teşebbüsü ele alın. Subay Terezileri maraqlı görüş gözleyir.

ƏQRƏB: Çıxan işleri kimsenin kömeyi olmadan, müsteqil şekilde hell etseniz, sizi böyük uğurlar gözleyir. Emekdaşlıq semereli olacaq, amma psixoloji cehetden rahatsızlıq ola biler: hemkarlar ve terefdaşlarla sözünüz çep gelir, qadınlarla yola getmek çetinleşir. Yaxınlarınız sizi tenqid edecekler.

OXATAN: Sakit ve revan gündür. Adi işlerin öhdesinden asanlıqla geleceksiz, yeni işlere ise konservativ yanaşın, yaradıcılıq baxımdan zeif olacaqsınız. Maraqlı insanlarla görüş ehtimalı, tehsilde uğur qazanmaq imkanı var. Günorta köhne tanışlardan aldığınız melumata göre ve ya gözlenilmez devete göre sevineceksiniz. Büdceniz arta biler. Günün ikinci yarısında küçede çox vaxt keçireceksinizse, qalın geyinmelisiniz, havadan tehlüke gözlenilir.

OĞLAQ: Ulduzlar sizin terefinizdedir, böyük uğurlar qazanmaq üçün şansınız var. İntuisiyanıza güvenin, o, yaxşı neticelere nail olmaq üçün neyi ne vaxt etmek lazım olduğunu size bildirecek. Ağıllı ve tedbirlisiniz, ona göre de çetin veziyyetden asanlıqla çıxış yolu tapacaq, yaxşı meslehetler vereceksiniz. Alış-veriş, maliyye ve emlak meselelerinin helli üçün münasib gündür. Temire başlamaq olar.

DOLÇA: Birge işe başlamaq, emekdaşlıq şertlerini müzakire etmek, işgüzar görüşler üçün yaxşı gündür. Rehberlikle ideyalarınızı müzakire edin. Yaradıcı Dolçalar qeyri-adi ideyaları ile etrafdakıları teeccüblendirecek. Aile üzvleri ile ünsiyyet üçün münasib gündür. Uşaqlarla oynamaqdan zövq alacaqsınız. Sevdiyiniz şexsle yaxşı yola gedeceksiniz.

BALIQLAR: Yaranmış veziyyeti qiymetlendirmek size çetin gelecek. Senedlerle işlemek, dövlet orqanlarına baş çekmek üçün yaxşı gün deyil. Meişet problemlerini üreyinize salmayın, onlara göre yaxınlarınızdan incimeye deymez. Neye fikir vermek, neye göz yummaq lazım olduğunu ayıra bilseniz, gün sizin üçün uğurlu keçecek.

PSİXOLOJİ KURSLAR

TESTLƏR

PSİKOLOJİ

ПСИХОЛОГИЯ

SİZİN KOŞƏ

ELEKTRON KİTABXANA

PSİXOLOJİ VİDEOLAR

KİTAB KLUBU

AFORİZMLƏR

HƏYAT HEKAYƏLƏRİ

ELMİ ARAŞTIRMA

ELMİ ƏSƏRLƏR TOPLUSU

Jurnallar

Mütəxəssislər

Vüsalə Ələkbərova

Təsisçi və baş redaktor Psixoloq vusala@dushunce.az

Elnur Rüstəmov

Psixologiya Elmi-Tədqiqat İnstitutunun sədri Psixoloq elnur@dushunce.az

Narınc Rüstəmova

Narınc PM-nin rəhbəri, Klinik psixoloq narinc@dushunce.az

Orxan Fərəcli

Klinik psixoloq orxan@dushunce.az

Aygün Ağabalayeva

Psixoloq aygun@dushunce.az

Davamı >

Bürclər

Tərəfdaşlar

Kulinariya

Ziyarətçilər

Faydalı Linklər