Bürclər. 17.12.2013

QOÇ: Günün birinci yarısı ehtiyatlı olmaq tövsiye olunur. Vacib işgüzar meselelerin helli ile meşğul olmaq meslehet deyil vedlere inanmayın. Axşam xoş ünsiyyet ve maraqlı görüşler gözlenilir. Heyat potensialınız yüksekdir, lakin orqanizminize qesd etmek lazım deyil.

BUĞA: Yaranmış veziyyeti ne qeder tez düzgün qiymetlendirseniz, gününüz bir o qeder sakit keçecek. Tenqidlere qulaq asın. İşgüzar görüşlerde temkinli olmağa çalışın, vedler vermeyin: onları icra etmek asan olmayacaq. Hemkarlarla münaqişeler mümkündür. Şexsi münasibetler baxımından qenaetbexş erefedir. Axşam yaxınlarınızı xoş sürprizlerle sevindirmeye deyer.

ƏKİZLƏR: Emosiyalarınızı cilovlamağa çalışın: eks halda, bu, xoşagelmezliklere yol aça biler. Bu gün hemişekinden daha çox münaqişe yaranır, bunun da günahkarı özünüzsünüz. Hemkarlarınız ve rehberlik istenilen uğursuzluğunuza fikir verir. Vacib meseleleri müzakire etmek tövsiye olunmur: bele müzakireleri başqa vaxta saxlamaq daha meqsedeuyğundur. Qaranlıq vaxtı seferlere çıxmayın.

XƏRÇƏNG: Bu gün daha çox çalışmalısınız: qazanacağınız müveffeqiyyetler gelecek uğurlarınızın bünovresini qoyacaq. Yeni işlere başlamaq üçün qenaetbexş erefedir. Başqalarının tecrübelerinden yararlanmaq hem şexsi heyatda, hem de işgüzar sferada faydalı olacaq.

ŞİR: Günün ilk yarısı işgüzar sferada uğur qazanmaq üçün olduqca qenaetbexş erefedir: bundan maksimum effektiv şekilde istifade etmeye çalışın. Yeni işgüzar münasibetler qurmaq olar. Şexsi meselelerde intuisiyanıza inanın: asanlıqla doğru qerar qebul ede bileceksiniz. Gözlenilmez etiraflar, planlaşdırılmamış görüşler mümkündür.

QIZ: Günün birinci yarısı sizi çaşdırmaq, xeyirxahlığınızdan istifade etmek isteyecekler: ehtiyatlı olmalısınız. Son zamanlar sizi narahat eden bir çox meseleler hellini tapacaq. Helelik yeni işlere başlamaq tövsiye olunmur. Maddi çetinlikler yaransa da, onları hell ede bileceksiniz. Gözlenilmez hediyyeler mümkündür.

TƏRƏZİ: Temkinli olmağa çalışın, en azından bele görünüş yaradın. Gergin, lakin ümumen yaxşı gündür: sadece özünüzü itirmeyin, bütün problemleri hell edeceksiniz. Ailede fikir ayrılıqları yarana biler, amma ciddi meselelerde onlar her zaman sizi destekleyirler.

ƏQRƏB: Bu güne vacib işler planlaşdırmısınızsa, tek işlemeye hazır olun. Müttefiqlerle dil tapmaq çetindir, sizi adeten sehv başa düşürler. Senedlerle işlemek, planlar qurmaq, maliyye meselelerini hell etmek olar. Yaxınlarınızla münasibetleriniz yaxşıdır, lakin herden diqqet ve qayğıya ehtiyac duyursunuz.

OXATAN: Hereketli ve qerarlı davranırsınız. Sizinle mübahise etmek çetindir, lakin bu o demek deyil ki, haqlısınız. Odur ki, etrafdakıların söylediklerine de qulaq asın. Maliyye meselelerinin helli üçün yaxşı erefedir.

OĞLAQ: Vaxtınızdan doğru istifade ederek bir çox işleri çatdıra bilirsiniz. Uğurlarınız etrafdakılarda paxıllıq hissi oyadır. Ehtiyatlı olun, sizi sehv istiqamete yönlendire bilerler. Şexsi münasibetler baxımından qenaetbexş gündür.

DOLÇA: Gergin iş rejimi sizi taqetden sala biler. Vacib meseleler istisna olmaqla, diger işleri başqalarına hevale edin. Yeni tanışlıqlar, maraqlı görüşler gözlenilir. Etrafdakılarda xoş teesürat oyadırsınız.

BALIQLAR: Tale üzünüze gülecek, mehz buna göre de bir çox çetin işleri qısa müddetde yekunlaşdıra bileceksiniz. İşgüzar terefdaşlarınız ve rehberlikle fikir ayrılıqlarına son qoyub proffesional mövqeyinizi möhkemlendirmeye çalışın. Çox cazibedarsınız, lakin size maraq gösterenlerin heç de hamısını yaxşı adlandırmaq olmaz.

PSİXOLOJİ KURSLAR

TESTLƏR

PSİKOLOJİ

ПСИХОЛОГИЯ

SİZİN KOŞƏ

ELEKTRON KİTABXANA

PSİXOLOJİ VİDEOLAR

KİTAB KLUBU

AFORİZMLƏR

HƏYAT HEKAYƏLƏRİ

ELMİ ARAŞTIRMA

ELMİ ƏSƏRLƏR TOPLUSU

Jurnallar

Mütəxəssislər

Vüsalə Ələkbərova

Təsisçi və baş redaktor Psixoloq vusala@dushunce.az

Elnur Rüstəmov

Psixologiya Elmi-Tədqiqat İnstitutunun sədri Psixoloq elnur@dushunce.az

Narınc Rüstəmova

Narınc PM-nin rəhbəri, Klinik psixoloq narinc@dushunce.az

Orxan Fərəcli

Klinik psixoloq orxan@dushunce.az

Aygün Ağabalayeva

Psixoloq aygun@dushunce.az

Davamı >

Bürclər

Tərəfdaşlar

Kulinariya

Ziyarətçilər

Faydalı Linklər