Bürclər. 14.12.2013

QOÇ: Bu gün liderlik bacarıqlarınıza telebat böyükdür. Yeni, hetta uzunmüddetli ve irimiqyaslı işlere başlamaq olar. Heç bir şey ehvalınızı korlaya bilmez, istenilen veziyyetde müsbet keyfiyyet tapır, her hadiseden öz xeyrinize istifade edirsiz.

BUĞA: Yaxınlarınızın ve dostlarınızın ehatesinde keçecek sakit ve rahat gündür. Hediyyeler ve pul gelirleri mümkündür. Idmanla meşğul olmaq üçün günün ilk yarısı daha uyğundur.

ƏKİZLƏR: Sizin ve yaxınlarınız üçün önemli olan meselelerde uğur gözlenilir: bunu üçün gücünüzü birleşdirmelisiniz. Maliyye işlerini özünzü hell edin: intuisiyanız güclüdür. Heyat potensialınız yüksekdir, özünüzü yaxşı hiss edeceksiniz.

XƏRÇƏNG: Bu günkü teqvimden çox şey gözlemeyin: uğur qazanmaq isteyirsinizse, dayanmadan çalışmalısınız. Eger başqalarının evezinize işlemeyini üstün tutursunuzsa, onda kiçik uğurlarla kifayetlenmeli olacaqsız.

ŞİR: Şexsi münasibetlerde teşebbüs göstermek üçün yaxşı erefedir. Bütün vacib görüşlere yaxşıca hazırlaşın: mükemmel xarici görünüş uğurun açarıdır. Köhne dostlarla qarşılaşacaqsız, gözlenilmez görüşler mümkündür. Ev işleri çox vaxtınızı alsa da, yaxınlarınız hevesle size kömek edirler.

QIZ: Emlakla bağlı vacib meseleleri müzakire etmek, pulla bağlı ise vacib qerarlar qebul etmek olar. Çetinliklerden qorxmur, onlara sine gelerek uğur qazanırsınız. Aile üzvleri ile kiçik fikir ayrılıqları, sevdiyiniz insanla mübahiseler mümkündür.

TƏRƏZİ: Vaxtınızı boşa serf etmirsiz: bir işi bitiren kimi bashqa ishe bashlayırsız. Heyat potensialınız çox yüksekdir. Seferler üçün uğurlu erefedir. Yeni melumatları “göyde tutur”, lakin onların tezlikle size lazım olacağı heç ağlınızın ucundan bele keçmir.

ƏQRƏB: Ne istediyinizi özünüz yaxşı bilirsiz, odur ki, qelbinizin sesine qulaq asın, başqalrının dediyine yox. Yeni layihelere başlamaq olar: orijinal idayalar daha çox gelir getirecek.

OXATAN: Maraqlı görüşlerle zengin, pozitiv ve xoş gündür. Bir yerde dura bilmir, maraqlı ideyalarınızla etrafdakıları teeccüblendirirsiz. Yaradıcı potensialınız çox yüksekdir. Maraqlı tanışlıqlar gözlenilir. Başdöndüren romantik maceralar mümkündür.

OĞLAQ: Narahat olmağa deymez: el atdığınız bütün işler mükemmel neticelenir. Yarım qalan işleri yekunlaşdırmaq üçün münasib erefedir. Planlaşdırılmamış seferlerden çekinin: onlar yorucu ve xoş olmaya biler.

DOLÇA: Uzun müddet her kesi narahat eden meseleni müzakire etmeyin vaxdı geldi. Temkininizi qoruyub saxlayın, asan olmasa da, mesele hell olunacaq. Xoş xeberler sevindirecek. Maliyye baxımından uğurlu gündür.

BALIQLAR: Gergin, lakin maraqlı gündür. Üzerinize asan olmayan öhdelikler düşür, siz de onların öhdesinden meharetle gelirsiz. Sevinc bexş edecek romantik münasibetlerin başlanması mükündür. Kömek üçün yaxınlarınıza müraciet etmeye çekinmeyin.

PSİXOLOJİ KURSLAR

TESTLƏR

PSİKOLOJİ

ПСИХОЛОГИЯ

SİZİN KOŞƏ

ELEKTRON KİTABXANA

PSİXOLOJİ VİDEOLAR

KİTAB KLUBU

AFORİZMLƏR

HƏYAT HEKAYƏLƏRİ

ELMİ ARAŞTIRMA

ELMİ ƏSƏRLƏR TOPLUSU

Jurnallar

Mütəxəssislər

Vüsalə Ələkbərova

Təsisçi və baş redaktor Psixoloq vusala@dushunce.az

Elnur Rüstəmov

Psixologiya Elmi-Tədqiqat İnstitutunun sədri Psixoloq elnur@dushunce.az

Narınc Rüstəmova

Narınc PM-nin rəhbəri, Klinik psixoloq narinc@dushunce.az

Orxan Fərəcli

Klinik psixoloq orxan@dushunce.az

Aygün Ağabalayeva

Psixoloq aygun@dushunce.az

Davamı >

Bürclər

Tərəfdaşlar

Kulinariya

Ziyarətçilər

Faydalı Linklər