Bürclər. 13.12.2013

QOÇ: Etrafdakıları telesdirirsiniz, özünüz ise her addımınızı diqqetle ölçüb-biçirsiniz. Bele taktika düzgün ve effektlidir, neticede sehv buraxmırsınız, kimle iş göre, ünsiyyet qura bileceyinizle bağlı doğru seçimler edirsiniz. Risk etmeye ehtiyac yoxdur – istenilen hedefe tedricen ve özünüzü yormadan çatmaq olar.

BUĞA: Diqqetinizi işgüzar istiqamete yöneldin: bu gün çox şey qarşınızdakı tapşırıqlara ne qeder ciddi yanaşacağınızdan asılıdır. Rehberlikle asanlıqla dil tapırsınız, karyera inkişafınız barede müzakireler aparmaq olar. Gelecekle bağlı yaxınlarınızla da söhbet ede bilersiniz: ümumi planlar etrafında ortaq mexrece geleceksiniz.

ƏKİZLƏR: Bu gün özünüzü çox yüklememeye çalışın: heyat enerjiniz aşağıdır, sehhetinizin qayğısına qalın. İmkan daxilinde sükan arxasında uzunmüddetli seferlerden, xoşlamadığınız insanlarla görüşlerden imtina edin, ancaq üreyinize yatan işlerle meşğul olun. Yeni münasibetlere başlamaq üçün münasib erefe deyil, lakin köhne elaqeleri berpa etmeye cehd göstere bilersiniz; bu, hem işgüzar, hem de şexsi sferaya aiddir.

XƏRÇƏNG: Bu gün meqsedinize çatmaq üçün doğru yolu ilk defeden müeyyenleşdire bilmeseniz de, bir neçe uğursuz cehdden sonra istediyinizi elde edeceksiniz. Çetin meselelerin helline girişe, irihecmli planların reallaşdırılmasına başlaya bilersiniz. Evveller sizin ideyalarınızı desteklemeyen, professionallığınıza ve işgüzar keyfiyyetlerinize şübhe ile yanaşan insanlarla dil tapa bileceksiniz.

ŞİR: Günün birinci yarısını telesmeden ve rahat keçirin, etrafdakılar sizi telesdirse de, işlerinizi hemişeki ritmde davam etdirin. Bu erefede kiçik alış-veriş etmek olar, ancaq böyük mebleğlerle işiniz olmasın. Günün ikinci yarısı baş verenler sizi sevindirecek ve heveslendirecek; çoxdankı arzunuz gerçekleşe biler, çox deyerli informasiya almaq ehtimalınız da var.

QIZ: Özünüz öz qayğınıza qalın, bunu sizin evezinize heç kim etmeyecek. Şexsi maraqlarınızı ön plana çıxarın (bundan heç kes zerer görmeyecek). İşgüzar danışıqlar yaxşı keçecek, xüsusile yeni terefdaşlardan aldığınız teklifler size sevinc getirecek. Axşam sevdiyiniz insanla her ikinizi narahat eden mesele barede semimi söhbet üçün münasib vaxtdır.

TƏRƏZİ: İşde qazandığınız uğurlar size sevinc getirecek, evveller elçatmaz görünen professional zirveleri feth ede bilersiniz. Bu gün gördüyünüz iş heqiqeten xoşunuza gelir. Günün birinci yarısı özünüzü ela hiss edeceksiniz, lakin getdikce enerjiniz azalacaq. Ona göre de axşama yorucu işler planlaşdırmayın, sakit istirahet edin.

ƏQRƏB: Ne qeder az telesseniz, bir o qeder çox şeyi çatdıra bileceksiniz. Bu gün seherden özünüz üçün deqiq fealiyyet planı qurmalı ve ona ciddi şekilde riayet etmelisiniz. Etrafınızdakı insanlar çoxlu meslehetler verseler de, indi öz fikrinize ve mentiqinize esaslanmaq tövsiye edilir. Gelecekle bağlı planlarınızı qarşınıza çıxan her kesle müzakire etmeyin. Hava şeraitine uyğun geyinin, yoxsa soyuqlaya bilersiniz.

OXATAN: Ela planınız var, lakin onu heyata keçirmek üçün fealiyyetinizde serbestliye ehtiyac duyursunuz, buna nail olmaq ise asan deyil. Düşünmeden verdiyiniz vedler el-ayağınızı bağlayır, buna göre hiylegerlik etmeli, onların yerine yetirilmesini sonraya saxlamalısınız. Bu ise daxilen sizi sıxır. Bu gün meslehete, menevi desteye, xoş sözler eşitmeye ehtiyacınız var. Odur ki, bu deyilenleri gerçekleşdire bilecek insanlarla ünsiyyet imkanını elden vermeyin.

OĞLAQ: Hedefinize yavaş, lakin düzgün istiqametde gedirsiniz – temkinli davranır, yolunuzdan dönmürsünüz. Evvel qebul etdiyiniz qerarları deyişmeyin: indi bir çox faktorları nezerden qaçıra bilersiniz, bedxahlarınız ise bundan istifade eder. İşlerinizi ele planlaşdırın ki, en azı günün ortasında idmanla meşğul olmaq ve ya gezintiye çıxmaq üçün vaxtınız olsun: bu, axşama qeder gümrah qalmağınıza ve ehvalınızı yüksek seviyyede saxlamağa kömek eder.

DOLÇA: Bu gün maliyye meseleleri ile bağlı narahatlıq keçire bilersiniz. Lakin bu sferadakı çetinlikler ilk baxışdan göründükleri qeder ciddi deyiller, ona göre de teşvişe düşmeyin. Kömeye ehtiyacınız olanda dostlarınıza ve qohumlarınıza müraciet edin: onlar istenilen xahişinizi cavabsız qoymayacaqlar. Daha vacib işleri günün ilk saatlarına planlaşdırın. Xüsusile günün ikinci yarısında ne yediyinize qarşı çox diqqetli olun.

BALIQLAR: Bu teqvim hansısa xoşagelmezlik ved etmir, üstelik sevinmek üçün bir sıra sebebleriniz olacaq. Demek olar ki, heç bir sey göstermeden professional uğurlar qazanacaqsınız, çünki daha tecrübeli hemkarların tecrübesinden istifade edir ve yaxşı meslehetlere qulaq asırsınız. Günün ikinci yarısı ise maraqlı ve xoş meşğuliyyetler başınızı qatacaq. Dostlarla görüş uzun müddet ehvalınızı yüksek saxlayacaq. Romantik görüşler gözlediyinizden de yaxşı keçecek.

PSİXOLOJİ KURSLAR

TESTLƏR

PSİKOLOJİ

ПСИХОЛОГИЯ

SİZİN KOŞƏ

ELEKTRON KİTABXANA

PSİXOLOJİ VİDEOLAR

KİTAB KLUBU

AFORİZMLƏR

HƏYAT HEKAYƏLƏRİ

ELMİ ARAŞTIRMA

ELMİ ƏSƏRLƏR TOPLUSU

Jurnallar

Mütəxəssislər

Vüsalə Ələkbərova

Təsisçi və baş redaktor Psixoloq vusala@dushunce.az

Elnur Rüstəmov

Psixologiya Elmi-Tədqiqat İnstitutunun sədri Psixoloq elnur@dushunce.az

Narınc Rüstəmova

Narınc PM-nin rəhbəri, Klinik psixoloq narinc@dushunce.az

Orxan Fərəcli

Klinik psixoloq orxan@dushunce.az

Aygün Ağabalayeva

Psixoloq aygun@dushunce.az

Davamı >

Bürclər

Tərəfdaşlar

Kulinariya

Ziyarətçilər

Faydalı Linklər