Bürclər. 11.12.2013

QOÇ: Mübarize aparmaq, qelebeler qazanmaq isteyirsiz, lakin cansıxıcı, monoton, istedadınızı göstermeye imkan vermeyen işlerle meşğul olmalı olursuz. Fiziki işler menfi emosiyaları uzaqlaşdırmağa kömek edecek. Ehvalınızı sevdiyiniz insanla yaxınlıq yüklselde biler: unudulmaz teessüratlar alacaqsız.

BUĞA: Yalnız tevazökarlığınız bu gün ulduz kimi parlamanıza mane ola biler: uğurlarınız haqqında kimsenin bilmesini istemirsiz, buna göre de bu haqda danışmırsız. Amma danışmağa deyer! Hem professional sefrada irelileyir, hem de uğurlu sazışler bağlayırsız. Şexsi heyatınız yaxşı terefe doğru deyişir. Ehvalınız xoş olacaq, enerjiniz çoxdur. Seferler uğurlu olacaq.

ƏKİZLƏR: Ehvalınız deyişkendir, bezen ne istediyinizi özünüz de bilmirsiz. Buna baxmayaraq sehv addımlar atmırsız: intuisiyanız buna yol vermir. Rehberlik sizden razı olsa da daha mehsuldar işlemeye çalışırsız. Yaxın insanlarla ünsiyyet xoş olacaq, tebii cazibeniz yumor hissiniz sayesinde asanlıqla yeni tanışlıqlar qurursuz.

XƏRÇƏNG: İnamla mübarizeye atıla bilersiz: qelebe çalmaq üçün bütün imkanlarınız var. Meqsedyönlülük ve qetiyyetliliyinizin faydasını göreceksiz. Qelbini qazanmaq istediyiniz insana özünüzü teriflemekden çekinmeyin. Ciddi fiziki işlerden uzaq durmaq tövsiye olunur.

ŞİR: Uğurunuzun 3 sütunu var – ezm, sebr, emek. Işgüzar intuisiyanız çox güclüdür, bu sebebden pulla düzgün davranırsız. Uğurlarınıza paxıllıq edenler ola biler, ehtiyatlı olun. Enerjiniz kifayet qeder çoxdur, yorulmursuz. Aktiv istirahet, idmanla meşğul olmaq üçün yaxşı erefedir.

QIZ: Ne baş vermesinden asılı olmayaraq özünüzü ele almağa çalışın. Hörmet etdiyiniz insanların menfi simalarını göreceksiz: meyusluğunuzu gizletmek çetin olacaq, münasibetleriniz de korlanacaq. Ruhunuza dinclik verin: nefesle bağlı meşqler, yoqa faydalı ola biler.

TƏRƏZİ: Hadiseler süretle cereyan edir, çalışın heç bir şeyi nezerden qaçırmayasınız: eks halda bu size baha başa gele biler. Rehberlik her bir addımınızı izleyir, odur ki, qaydalara riayet ederek inamla addımlayın. Günün ikinci yarısı gerginlik yarana biler.

ƏQRƏB: Çetinliklerden qorxmursunuz, buna baxmayaraq teqvim qorxulu görüne biler. Bu sadece bele görünür – her şey yaxşı terefe doğru deyişecek, kömeyinize gelecekler ve özüne inamınız qayıdacaq. Bu da sizi bir çox menfi hallardan qoruyacaq. Alkoqol qebul etmek olmaz.

OXATAN: Qarışıq veziyyetleri aydınlaşdırmağa çalışmayın. Ehtiyac olmadıqca heç bir hiyleye el atmırsız ve doğru edirsiz. Şexsi meselelerin müzakiresi üçün yaxşı erefedir: hell yolları tapılacaq. Ehvalınız xoş olacaq. Planlaşdırılmamış seferlerde uğur ved olunur.

OĞLAQ: Cansıxıcı ve xoş olamayan işleri texire salmayın: tenbellik etmeseniz onları qısa zamanda hell etmek olar. Gözlenilmez iş teklifleri mümkündür. Sehhetinize qarşı diqqetli olun, alkoqol ve agır yemekler qebul etmek tövsiye olunmur.

DOLÇA: Telesmeyin: qerar qebul etmeden önce yaxşı düşünmelisiniz. Kommersiya sahesinde yalnız yaxşı tanıdığınız insanlarla iş görün. Yeni tanışlıqlar qurmağa çalışmayın. Romantik münasibetler qurmaq tövsiye olunmur.

BALIQLAR: Sade gün olmasa da, maraqlı olacaq: bir çox bacarıqlarınızı nümayiş etdirmek imkanı yaranacaq. Utanmadan, çekinmeden öz müsbet keyfiyyetleriniz haqda danışa bilersiz. Mehsuldar emekdaşlığın yaranması mümkündür. Yaşlı Balıqlar sehhetine xüsusile diqqet yetirmelidirler.

PSİXOLOJİ KURSLAR

TESTLƏR

PSİKOLOJİ

ПСИХОЛОГИЯ

SİZİN KOŞƏ

ELEKTRON KİTABXANA

PSİXOLOJİ VİDEOLAR

KİTAB KLUBU

AFORİZMLƏR

HƏYAT HEKAYƏLƏRİ

ELMİ ARAŞTIRMA

ELMİ ƏSƏRLƏR TOPLUSU

Jurnallar

Mütəxəssislər

Vüsalə Ələkbərova

Təsisçi və baş redaktor Psixoloq vusala@dushunce.az

Elnur Rüstəmov

Psixologiya Elmi-Tədqiqat İnstitutunun sədri Psixoloq elnur@dushunce.az

Narınc Rüstəmova

Narınc PM-nin rəhbəri, Klinik psixoloq narinc@dushunce.az

Orxan Fərəcli

Klinik psixoloq orxan@dushunce.az

Aygün Ağabalayeva

Psixoloq aygun@dushunce.az

Davamı >

Bürclər

Tərəfdaşlar

Kulinariya

Ziyarətçilər

Faydalı Linklər