Bürclər. 08.12.2013

QOÇ: Etrafınızdakı qarışıqlığa baxmayaraq, temkininizi qoruyub saxlaya bilirsiniz. Bu da xüsusile seliqe ve diqqet teleb eden işlerde ehemiyyetli uğurlar elde etmeyinize kömek edir. Başqalarının sehvlerini tekrarlamamaq üçün tecrübeli, müdrik insanların meslehetlerine qulaq asın.

BUĞA: Xoş gündür. Çox şey öyrenecek, dünyagörüşünüzü genişlendirecek, elece de maraqlı ve faydalı ünsiyyet qura bileceyiniz insanlarla tanış olacaqsınız. Vacib meseleleri müzakire etmek olar, anlaşılmazlıqların ortaq mexrece gelmeye mane olacağından qorxmayın. Pul gelirleri ve deyerli hediyyeler gözlenilir.

ƏKİZLƏR: Eger başgicellendirici maceralar axtarışındasınızsa, bu gün mütleq onu tapacaqsınız. Emin olun ki, her bir şey sizin üçün qenaetbexş şekilde neticelenecek. Saysız-hesabsız faydalı informasiyalar alacaqsınız, onlardan yerinde ve düzgün şekilde istifade ede bileceksiniz. Heyat tecrübeniz doğru qerarlar qebul etmeye, veziyyeti xeyrinize deyişdirmeye yardımçı olur. Unutmayın, eger fikrinizi praktik işlere cemleseniz, gününüz daha mehsuldar olacaq.

XƏRÇƏNG: İnsanlarla asanlıqla münasibet qura bilmek bacarığınızla müttefiqler ve reqibler üzerinde üstünlük elde edirsiniz. Mehz bu keyfiyyetiniz sayesinde meqsedinize doğru gedirsiniz ve heç kim sizi bu yoldan çekindire bilmir. Asanlıqla doğru qerarlar qebul etseniz de, bezen ciddi sehvlere yol verirsiniz. Maliyye meseleleri ile meşğul olmaq üçün münasib teqvimdir. Pul gelirleri gözlenilir.

ŞİR: Ehvalınız çox yüksekdir. Şen ve heyatseversiniz, heç kim sizi optimizmden mehrum ede bilmez. Bununla yanaşı, çetin meseleleri hell etmeyi xoşlayırsınız. Ulduzlar xoş ünsiyyetler, heyatınızı bezeyecek insanlarla gözlenilmez görüşler ved edir. Sizinle heç kim darıxmaz.

QIZ: Bu teqvim yeni maraqlarınızın ve meqsedlerinizin yaranması ile elametdarolacaq. Planlarınız getdikce genişlenir, günün sonunda dünyanı deyişmek haqqında düşüneceksiniz. Diqqet merkezinde olacaqsınız, bu hem xoş, hem de faydalı olacaq.

TƏRƏZİ: İşleriniz çox olsa da, gününüz mehsuldar keçecek. Yardıma ehtiyacınız var ve asanlıqla kömek tapa bileceksiniz. Aile meseleleri ile meşğul olmaq, uzunmüddetli planlar qurmaq olar. Ünsiyyetde yaşlılara üstünlük vermeyiniz meslehetdir.

ƏQRƏB: Bir çox problemleri hell etmek imkanınız yaranacaq. Mövcud plan üzrehereket edin, yalnız ehtiyac olduqda improvizasiya ede bilersiniz. İşgüzar danışıqlarda irelileyiş gözlenilir, qarşınızda yeni imkanlar açıla biler. Xeyriyyeçilikle meşğul olmaq üçün yaxşı gündür. Bu gün edeceyiniz yaxşılıqlara göre gelecekde deyerli mükafat alacaqsınız.

OXATAN: Qarşınızda ciddi problemler var, onları hell etmek üçün etibarlı insanların yardımına ehtiyacınız olacaq. Etrafınızda size kömek edecek insanlar çoxdur. Etdiyiniz yaxşılıqlar nezerden qaçmır, hetta sizin üzerinize diqqet çekir. Heyata olan baxışlarınızı tamamile deyişecek melumatlar ala bilersiniz. Düşünülmemiş alış-veriş ve xerclerden çekinin.

OĞLAQ: Gelecek haqqında düşünmek vaxtıdır, bu gün ağlınıza möhteşem ideyalar gelecek. Bundan elave, sizde gözlenilmez istedadlar aşkarlanır. Günün ikinci yarısı nüfuzlu insanların reğbetini qazanmaq üçün ezmkarlıq göstermelisiniz.

DOLÇA: Heyatı sevirsiniz ve o da sizin ümidlerinizi doğruldur. Kiçik çetinlikler olsa da, heç bir şey sizi optimizmden mehrum ede bilmez. Bütün imkanlardan istifade ederek yeni bir şey öyrenmeye çalışın, bu gün alacağınız melumatlar çox faydalı olacaq.

BALIQLAR: Buteqvim sizi teeccüblendirecek – üzerinize götürdüyünüz her bir işin öhdesinden geleceksiniz. Hetta hansısa xüsusi biliklerinizin olmaması da uğura geden yolda çetinlik yaratmayacaq. Sizden yalnız bir şey teleb olunur, öz gücünüze ve imkanlarınıza inanın. Başgicellendirici romantik görüşler mümkündür.

PSİXOLOJİ KURSLAR

TESTLƏR

PSİKOLOJİ

ПСИХОЛОГИЯ

SİZİN KOŞƏ

ELEKTRON KİTABXANA

PSİXOLOJİ VİDEOLAR

KİTAB KLUBU

AFORİZMLƏR

HƏYAT HEKAYƏLƏRİ

ELMİ ARAŞTIRMA

ELMİ ƏSƏRLƏR TOPLUSU

Jurnallar

Mütəxəssislər

Vüsalə Ələkbərova

Təsisçi və baş redaktor Psixoloq vusala@dushunce.az

Elnur Rüstəmov

Psixologiya Elmi-Tədqiqat İnstitutunun sədri Psixoloq elnur@dushunce.az

Narınc Rüstəmova

Narınc PM-nin rəhbəri, Klinik psixoloq narinc@dushunce.az

Orxan Fərəcli

Klinik psixoloq orxan@dushunce.az

Aygün Ağabalayeva

Psixoloq aygun@dushunce.az

Davamı >

Bürclər

Tərəfdaşlar

Kulinariya

Ziyarətçilər

Faydalı Linklər