Bürclər. 07.12.2013

QOÇ: Maraqlı görüşler ve xoş ünsiyyet günüdür. Hamı bilir ki, sizinle vaxtları darıxdırıcı keçmeyecek. Bir çox merasimlerin arzulanan qonağı olacaqsınız. Bu gün imicinizde deyişiklik etmek meslehet deyil, paltar almağı da sonraya saxlayın, çünki terzinize uyğun olmayan şeylere pul xerclemeye meyillisiniz. Heyat potensialınız yüksekdir, xestelenmek ehtimalınız yoxdur.

BUĞA: Xoş gündür. Çox şey öyrenecek, dünyagörüşünüzü genişlendirecek, elece de maraqlı ve faydalı ünsiyyet qura bileceyiniz insanlarla tanış olacaqsınız. Vacib meseleleri müzakire etmek olar, anlaşılmazlıqların ortaq mexrece gelmeye mane olacağından qorxmayın. Pul gelirleri ve deyerli hediyyeler gözlenilir.

ƏKİZLƏR: Hadiselerin gedişini telesdirmemeye çalışın. Sebirle münasib şeraitin yetişmesini gözlemelisiniz, yalnız bundan sonra aktiv fealiyyete başlamaq olar. Qohumlarınız ve dostlarınız işlerinize hemişekinden daha çox qarışır, nezaketsiz iradları ile xetrinize deyirler. Lakin siz bunun mübahiseye çevrilmemesi üçün elinizden geleni edeceksiniz. Bu gün ekser Ekizler artıq uzun müddetdir onlara sevinc bexş etmeyen münasibetlere son qoymaq qerarına gelecekler.

XƏRÇƏNG: Çetin veziyyete düşenlere hevesle kömek edirsiniz, lakin insanlara xoş niyyetinizden sui-istifade etmek imkanı vermirsiniz. Yaşlı qohumlarla ünsiyyet, elece de ideyalarınızı gerçekleşdirmeye kömek ede bilecek nüfuzlu insanlarla görüş üçün uyğun gündür. Riske getmek, eksperiment etmek olar – sizde her şey alınacaq. Adi işlerin öhdesinden tez ve asanlıqla gelirsiniz, buna göre de istirahet, dostlarla ünsiyyet ve romantik görüşlere çox vaxtınız qalır. Sevdiyiniz insan sizi sevindirmek üçün elinden geleni edecek, siz de bunu qarşılıqsız qoymayacaqsınız.

ŞİR: İstenilen görüş yaxşı keçecek, reğbet beslediyiniz insanlarda xoş teessürat oyatmaq üçün deriden-qabıqdan çıxmalı olmayacaqsınız. Yaxınlarınızla açıq danışa bilersiniz: onlar iradlarınızdan incimeyecek, sizi tamamile doğru anlayacaqlar. Sevdiyiniz insanla görüş üçün günün ikinci yarısı daha münasibdir, bu vaxt pozitiv tendensiyaların tesiri güclü olacaq. Bu gün yeni, çetin ve mesuliyyetli işlere başlamaq olar.

QIZ: Qarşınıza qoyduğunuz meqsedlere çatmaq asan olmasa da, planlarınızdan vaz keçmeyecek ve müveffeqiyyet qazanacaqsınız. mesele gücünüzü düzgün qiymetlendirmekdir: bezi işleri sonraya saxlamağa çalışın, çünki hedsiz yorğunluq hem ehvalınıza, hem de sehhetinize menfi tesir göstere biler. Kömek ve destek gözlediyiniz insanlarla ünsiyyet üçün münasib erefedir. Maddi durumunuz yaxşı olacaq, pul gelirleri gözlenilir.

TƏRƏZİ: Sizinle ünsiyyetde olmağı çox insan gözleyir, buna göre möcüze kimi görünse de, özünüzü planlaşdırılmış bütün görüşlere çatdırmalısınız. Bu gün vaxtınızı düzgün bölecek, bir deqiqenizi de boşa serf etmeyeceksiniz. İşgüzar danışıqlar üçün münasib erefedir: bir çox meseleleri heddinden artıq tez hell etmek mümkün olacaq. Zekanız, qüsursuz zövqünüz ve çetin situasiyalarda özünüzü itirmemeyiniz yeni tanışların reğbetini qazanmağa kömek edecek. Eger bu gün romantik münasibetler başlasa, emin olun ki, size uzun müddet sevinc getirecek.

ƏQRƏB: Bu gün ortaya çıxan situasiyaları, elece de rastlaşdığınız insanları qiymetlendirmeye telesmeyin: ilk teessürat aldadıcı ola biler. Qohumlarınız ve dostlarınızla xırda anlaşılmazlıqlar mümkündür, ancaq ciddi münaqişe ehtimalı çox azdır. Sehhetinize qarşı xüsusile diqqetli olun, imkan daxilinde ağır işler görmeyin, müveqqeti de olsa, zererli verdişlerden imtina edin.

OXATAN: Evvel başladığınız, elece de hansısa sebebden çoxdandır texire saldığınız işleri sona çatdıra bilersiniz. Nizam-intizamlısınız, vaxtınızı boşa serf etmir, heç yere gecikmir, gördüyünüz her işe ciddi yanaşırsınız. Alış-veriş üçün yaxşı gündür: size uzun müddet sevinc bexş edecek eşyalar alacaqsınız. Yeni romantik maceralar ehtimalı var, ilk baxışdan vurula da bilersiniz. Semimi, tebii ve cazibedarsınız, buna göre de heç kes size bigane qalmır.

OĞLAQ: Her ne baş verse de, soyuqqanlı olun: eger bu gün emosiyalarınız mentiqinizi üstelese, problemler qaçılmaz olacaq. Ev işleri vaxtınızı çox alır, üstelik onlarla tekbaşına meşgul olmalısınız – yaxınlarınızın başı şexsi qayğılarına qarışıb. Alış-veriş etmek, insanların çox olduğu yerlere getmek meslehet deyil: oğurluq ehtimalı var. Günün ikinci yarısını yaxınlarınızla ünsiyyete hesr edin: onlar sizin diqqetinize, sizinle semimi söhbet ve istirahete ehtiyac duyurlar.

DOLÇA: Diqqet cemlemeyi teleb eden çetin işler üçün uyğun gün deyil. Bu teqvim maraqlı insanlarla xoş istirahet ve ünsiyyet ved edir. Özünüzü tenbellikde günahlandırmayın: vaxtınızı eylenceye serf etmekle, hem fiziki, hem de menevi gücünüzü berpa ede bilersiniz. Sükan arxasında uzunmüddetli sefere çıxmaq meslehet deyil. Orijinal ideyalarınız yaranacaq. İndi çetin ki onları heyata keçirmek mümkün olsun. Lakin bu ideyalar boş fantaziya deyil, sadece münasib erefeni gözlemek lazımdır.

BALIQLAR: Çox şey isteyirsiniz. Lakin bütün arzularınızın derhal reallaşmaması sizi emelli-başlı esebileşdirir. Kaprizlerinizin arxasınca getmeye meyillisiniz, bu ise heç de ucuz başa gelmir: pullarınız, demek olar ki, axıb gedir. Eger kimse sizi vaxtında dayandırmasa, elinizde pul qalmayacaq. Borc götürmek, kredit teşkilatlarına müraciet etmek meslehet deyil. Özünüzü fiziki baxımdan çox yüklemeyin, bu günü imkan daxilinde sakit keçirin. Yaxınlarınızın tenqidleri sizi bezen hirslendirse de, ümumilikde münasibetler qaydasındadır ve münaqişe gözlenilmir.

PSİXOLOJİ KURSLAR

TESTLƏR

PSİKOLOJİ

ПСИХОЛОГИЯ

SİZİN KOŞƏ

ELEKTRON KİTABXANA

PSİXOLOJİ VİDEOLAR

KİTAB KLUBU

AFORİZMLƏR

HƏYAT HEKAYƏLƏRİ

ELMİ ARAŞTIRMA

ELMİ ƏSƏRLƏR TOPLUSU

Jurnallar

Mütəxəssislər

Vüsalə Ələkbərova

Təsisçi və baş redaktor Psixoloq vusala@dushunce.az

Elnur Rüstəmov

Psixologiya Elmi-Tədqiqat İnstitutunun sədri Psixoloq elnur@dushunce.az

Narınc Rüstəmova

Narınc PM-nin rəhbəri, Klinik psixoloq narinc@dushunce.az

Orxan Fərəcli

Klinik psixoloq orxan@dushunce.az

Aygün Ağabalayeva

Psixoloq aygun@dushunce.az

Davamı >

Bürclər

Tərəfdaşlar

Kulinariya

Ziyarətçilər

Faydalı Linklər