Bürclər. 04.12.2013

QOÇ: Hedefinize çatmaq üçün çox işlemelisiniz. Reqiblerle mübarizede qalib siz olacaqsınız. Rehberlikle ciddi fikir ayrılıqları yaranacaq, bezi Qoçlar iş yerlerini deyişmeti bele düşüne biler. Bu sahede qerarlı addımlar atmayın, maraqlı teklifler gözleyin.

BUĞA: Bir çoxları sizden diqqet gözleyirler, siz ise yalnız deyerli insanlara diqqet gösterirsiniz. Tanışlarınızın uğur elde etmediyi işlerde siz müveffeqiyyet qazanmaq şansınız var. Sefere çıxmaq, alış-veriş etmek olar.

ƏKİZLƏR: Asan yollara qaçmırsız ve düz edirsiz: eks halda hedefe çatmaq çetin olardı. Uzunmüddetli emekdaşlıqların müzakiresi üçün qenaetbexş erefedir. Pulla ehtiyatlı olun: çox pul xercleyirsiniz.

XƏRÇƏNG: Qerarlı ve inadkar olun, hüquqlarınızı müdafie edin: bezi şeylere göz yummağın, özünüzü qurban etmeyin vaxtı deyil. En telebkar rehber bele sizde sehv tapa bilmez.

ŞİR: Qarşınıza doğru hedefler qoymusunuz, lakin onların reallaşdırılması metodları yanlışdır. Bu ise problemlere yol aça biler. Hiyleger insanlardan uzaq olun, öz nüfuzunuzu qoruyun. Yaşlı qohumlarınıza vaxt ayırın. Uşaqlarla bağlı xoş xeberler gözlenilir.

QIZ: Etrafdakıların işlerine çox qarışmayın. Ixtiraçı Qızları maraqlı keşfler gözleyir. Idmanla meşğul olmaq üçün münasib erefedir. Sefere çıxmaq olar.

TƏRƏZİ: Özünüzü darıxmağa qoymayın-maraqlı meşğuliyyetler tapın, ehvalınızı yükseldecek insanlarla görüşün. Işgüzar sferada yenilikler üçün yaxşı erefedir. Etrafdakıların size qarşı olan fikirleri deyişir, bedxahlar dosta çevrilir. Lakin bu öz planlarınızı reallaşdırmağa mane olmayacaq.

ƏQRƏB: Kiçik problemler ehavlınızı pozsa da, heç bir tesiri olmayacaq. Maddi baxımdan ise veziyyet yaxşı deyil: itkiler mümkündür. Sevgide öz cazibedarlığına inanmayanları bexti daha çox getirecek.

OXATAN: Sürprizler gözlenilir, bir çox şey gözlediyinizden de yaxşı alınacaq. Cari işleri yekunlaşdıra, yeni planları reallaşdıra bilersiz: kömeye ehtiyacınız yoxdur. Pul gelirleri gözlenilir.

OĞLAQ: Doğru müttefiq seçimi uğurun yarısıdır. Yanınızda sizi destekleyen insanlar olsa, başdöndüren uğurlar qazana bilersiz. Işde fikirayrılıqları mükündür. Bu gün en böyük arzunuz gerçekleşe biler. Uğurlu meqamdan istifade edin.

DOLÇA: Problemleri asanlıqla hell etmeniz etrafdakılarda paxıllıq hissi yaradır. Maraqlı işgüzar teklifler mümkündür: rehberlik zehmetlerinizi qiymetlendirecek. Pul gelirleri gözlenilir.

BALIQLAR: Herekete başlaya bilersiz: ulduzlar sizin terefinizdedir. Hansı addımı atmalı olduğunuz barede çox düşünmürsüz, intuisiyanız çox gücüdür. Yaxınlarla münasibetleriniz düzelecek. Yeni tanışlıqlar qurmaq olar.

PSİXOLOJİ KURSLAR

TESTLƏR

PSİKOLOJİ

ПСИХОЛОГИЯ

SİZİN KOŞƏ

ELEKTRON KİTABXANA

PSİXOLOJİ VİDEOLAR

KİTAB KLUBU

AFORİZMLƏR

HƏYAT HEKAYƏLƏRİ

ELMİ ARAŞTIRMA

ELMİ ƏSƏRLƏR TOPLUSU

Jurnallar

Mütəxəssislər

Vüsalə Ələkbərova

Təsisçi və baş redaktor Psixoloq vusala@dushunce.az

Elnur Rüstəmov

Psixologiya Elmi-Tədqiqat İnstitutunun sədri Psixoloq elnur@dushunce.az

Narınc Rüstəmova

Narınc PM-nin rəhbəri, Klinik psixoloq narinc@dushunce.az

Orxan Fərəcli

Klinik psixoloq orxan@dushunce.az

Aygün Ağabalayeva

Psixoloq aygun@dushunce.az

Davamı >

Bürclər

Tərəfdaşlar

Kulinariya

Ziyarətçilər

Faydalı Linklər