Bürclər. 02.12.2013

QOÇ: İstediyinize nail olmağı arzulayırsınız, lakin bunu nece edeceyiniz barede düşünmek istemirsiniz. Buna göre de daha asan yolları qoyub çetin yoldan gedirsiniz. Meqsedinize çatacaqsınız, ancaq çoxlu vaxt ve enerji serf edeceksiniz, buna göre de planlaşdırılmış xoş görüşler ve eylencelerden imtina etmeli olacaqsınız. odur ki, qelebenin getirdiyi sevinc bütün narahatlıqlarınızı unutdura bilecek.

BUĞA: İşlerinizde gözlenilmez ve böyük uğur qazanmaq ehtimalınız var. Bu gün bağlanan müqavileler yaxşı gelir getirecek. Professional meseleleri hell ederken intuisiyanıza qulaq asın: o, sizi yanıltmayacaq. İstenilen danışıq yaxşı keçecek, hetta evveller size reğbet beslemeyen insanlarda da xoş teessürat oyadacaqsınız. Yeni tanışlıqlar gözlenilir, eger isteseniz, onlardan biri romantik teklife de çevrile biler.

ƏKİZLƏR: Bu gün, xüsusen de günün birinci yarısı çoxlu xırda anlaşılmazlıqlar ve problemler üzerinde baş sındırmalı olacaqsınız. Odur ki, optimistliye ehtiyac duyacaqsınız. Tedricen pozitiv tendensiyaların tesiri güclenecek, veziyyet yaxşıya doğru deyişecek. Sehhetinizde kiçik narahatlıqlar mümkündür, ancaq qetiyyen ciddi problemler gözlenilmir. Axşam gezintiye çıxmaq, dostlarla vaxt keçirmek ve romantik görüşler üçün münasib erefedir.

XƏRÇƏNG: İntellektual potensialınız yüksekdir, mürekkeb meselelerin öhdesinden ela gelir ve çetin veziyyete düşmüş insanlara yaxşı meslehetler verirsiniz. Professional mövqeyinizi möhkemlendirmek şansınız olacaq. Şexsi münasibetler baxımından da xoş gündür: xeyallara qapılmır, hem özünüzü, hem de etrafdakıları düzgün qiymetlendirirsiniz, buna göre de qarşılıqlı şekilde anlaşmaq çetin deyil.

ŞİR: İşgüzar görüşler üçün yaxşı gündür: danışıqlarda istediyinize nail olacaqsınız. Bu teqvim şou-biznes sferasında çalışanlar, tedbirlerin teşkil olunması ve ya kommersiya fealiyyeti ile meşğul olanlar üçün xüsusile uğurlu keçecek. Pul gelirleri gözlenilir. Bu gün qadınlarla ünsiyyet daha münasibdir: onlar ela meslehetler verir ve istenilen meqamda size destek olurlar. Romantik münasibetler de başlaya biler – evvelce bir az çetin olsa da, sonradan her şey qaydasına düşecek.

QIZ: Başladığınız işleri sona çatdırmaq üçün çox çalışmalı olacaqsınız. Lakin siz tez teslim olanlardan deyilsiniz, buna göre de istediyinizi elde edeceksiniz. Etibarlı müttefiqlerinizin desteyi sayesinde reqiblerinizi geride qoya, evveller size kömek etmek fikrinde olmayanları bele öz terefinize çeke bileceksiniz. Ailede ehemiyyetsiz sebeblerden xırda anlaşılmazlıqlar yarana biler. Bu gün dostlarla vaxtınız xoş keçecek, lakin romantik görüşler gözlediyiniz kimi olmayacaq.

TƏRƏZİ: Ehvalınız tez-tez deyişir, emosiyalarınız en münasib olmayan erefede mentiqinizi üsteleyir. Hem işde, hem de evde kifayet qeder problem var. Eger evvelceden göreceyiniz işlerin deqiq planını tertib etseniz, bütün narahatlıqların qarşısını alacaqsınız. Müqavileler bağlamaq, irihecmli alış-veriş etmek meslehet deyil, xerclerinizi azaldın. Yaradıcı potensialınız ise yüksek seviyyededir, özünüzü eylendirmek üçün mütleq bir yol tapacaqsınız.

ƏQRƏB: Bu teqvim yeni başladığınız bir çox işlerde uğur ved edir. Bunun üçün inadkar ve nizam-intizamlı olun, qarşınızda açılan istenilen imkandan istifade edin. Herden hiylegerliye de el ata bilersiniz, esas odur ki, heç kese ziyan vurmayasınız. Tehsil ve özünütekmilleşdirme üçün münasib erefedir. Günün maliyye menzeresi de qenaetbexşdir.

OXATAN: Sizi yayındırmaq mümkün deyil: mentiqli davranır ve ne qeder tezadlı olsa da, veziyyeti düzgün qiymetlendirirsiniz. İşgüzar menada faydalı tanışlıqlar quracaqsınız. Rehberlik ve terefdaşlarınızla dil tapacaqsınız, karyera pillesinde irelileme ehtimalınız var. Dostlarınız ve ya qohumlarınızın problemini hell etmek üçün planlaşdırılmamış sefere çıxa bilersiniz. Pul gelirleri gözlenilir.

OĞLAQ: İstenilen veziyyetde temkininizi qoruyun: hetta en xoşagelmez hadiseler de göründükleri qeder ehemiyyetli deyiller, tezlikle baş veren her şeyi unudacaqsınız. odur ki, prinsiplerinize sadiq qalın, evvel qurduğunuz plan üzre hereket edin. Hemkarlarınız ve dostlarınızla anlaşılmazlıqlar yarana biler, sonradan onlar sizin haqlı olduğunuzu etiraf edecekler. Yaxınlarınızla ünsiyyetde sebirli davranırsınız, buna göre de münaqişe ehtimalı yoxdur.

DOLÇA: Bu gün özünüze ne qeder çox diqqet celb etseniz, bir o qeder yaxşıdır. Nüfuzlu insanlar neinki yeni başladığınız işlere maraq göstere, hem de onların reallaşdırılmasına kömek ede bilerler. Pul gelirleri gözlenilir. Müqavileler bağlamaq üçün qenaetbexş gündür. Alış-veriş etmek olar, xüsusile orijinal ve qeyri-adi eşyalara diqqet ayırın. Zövqünüze etibar edin, bu gün seçdikleriniz uzun müddet size sevinc bexş edecek.

BALIQLAR: Bu gün sizi maraqlı görüşler gözleyir. Qarşılaşdığınız insanlar haqqında yekun fikir söylemeye telesmeyin: çox güman ki, onlar düşündüyünüzden daha yaxşıdırlar. Romantik münasibetler başlaya biler, ilk baxışdan vurulmaq ehtimalınız da var. Rehberlikle anlaşılmazlıq yaranarsa, öz fikrinizi qebul etdire bileceksiniz. Çetinlikleri aradan qaldırmaq üçün en asan yolu seçin – en optimal variant mehz budur.

PSİXOLOJİ KURSLAR

TESTLƏR

PSİKOLOJİ

ПСИХОЛОГИЯ

SİZİN KOŞƏ

ELEKTRON KİTABXANA

PSİXOLOJİ VİDEOLAR

KİTAB KLUBU

AFORİZMLƏR

HƏYAT HEKAYƏLƏRİ

ELMİ ARAŞTIRMA

ELMİ ƏSƏRLƏR TOPLUSU

Jurnallar

Mütəxəssislər

Vüsalə Ələkbərova

Təsisçi və baş redaktor Psixoloq vusala@dushunce.az

Elnur Rüstəmov

Psixologiya Elmi-Tədqiqat İnstitutunun sədri Psixoloq elnur@dushunce.az

Narınc Rüstəmova

Narınc PM-nin rəhbəri, Klinik psixoloq narinc@dushunce.az

Orxan Fərəcli

Klinik psixoloq orxan@dushunce.az

Aygün Ağabalayeva

Psixoloq aygun@dushunce.az

Davamı >

Bürclər

Tərəfdaşlar

Kulinariya

Ziyarətçilər

Faydalı Linklər