Bürclər. 01.12.2013

QOÇ: Qenaetbexş gündür. Intuisiyanız çox güclüdür: bu size şexsi heyatda çox kömek edir. Maliyye meselelerinin helli ile meşğul ola bilersiniz. Xoş sürprizler, qiymetli hediyyeler gözlenilir.

BUĞA: Asan gün olmayacaq: kiçik xoşagelemezlikler mümkündür. Heç bir halda teslim olmur, gec de olsa isteyinize nail olursunuz. Vacib işlerin helli ile tekebaşına meşğul olmayın, size yardım edecek insanlar çoxdur.

ƏKİZLƏR: Bu gün mübahise etmeye meyllisiniz. Ortaq mexrece gelmek, razılaşma elde etmek çetindir. Çetin ve irimiqyaslı işlerin helli ile meşğul olmaq meslehet görülmür. Axşamı istirahete, maraqlı meşğuliyyetlere hesr edin.

XƏRÇƏNG: Maraqlı ideyalarınız çoxdur, lakin onları reallaşdırmaq üçün enerjiniz azdır. Odur ki, ideyalarınızı reallaşdırmaq üçün kömeye ehtiyacınız olacaq. Irihecmli alış-veriş etmek, daşınmaz emlaka ve qiymmetli kağızlara pul yatırmaq olar. Nüfuzlu şexslerle görüşler uğurlu keçecek.

ŞİR: Etrafdakılar sizi telesdirseler de, heç bir işde telesmeyin. Doğru qerarlar qebul etmek üçün zamana ehtiyacınız var. Yeni öhdelikler ve ya çetin tapşırıqlar mümkündür. Irihecmli alış-veriş etmek meslehet görülmür: maliyye baxımından uğurlu gün deyil.

QIZ: Planları tekbaşına reallaşdırmaq mümkün deyil, müttefiq axtarışına çıxmalısınız. Cesaretli ve qerarlısınız, çetinlikler sizi qorxutmur, buna göre de uğur elde etmek şansınız böyükdür.

TƏRƏZİ: Ses-küy sizi qıcıqlandırır: öz işlerinizle daha sakit mühitde meşğul olmaq isterdiniz. Lakin bele bir imkan yaranmayacaq. Gözlenilmez hadiseler mümkündür: planları deyişdirmeli, şeraite uyğunlaşmalı olacaqsaınız. Yaxınlarla ünsiyyet sizi sevindirecek: xoş xeberler ve sürprizler mümkündür.

ƏQRƏB: Uğurlu gündür. Bir çox çetin işleri yekunlaşdırmaq imkanı var. Zererli verdişlerle mübarizeye başlamaq olar: tezlikle qelebe çalacaqsınız. Pulla ehtiyatlı davranın: bu yarana bilecek xoşagelmezliklerin qarşısını alacaq.

OXATAN: Bu gün tenha qalmağı çox isteseniz de, mümkün olmayacaq. Yaradıcılıqla meşğul olmaq üçün yaxşı gündür, istedadınızı göstere bilersiniz. Pul gelirleri ve xoş hediyyeler gözlenilir.

OĞLAQ: İlk başda problemler heddinden artıq çox görüne biler. Lakin veziyyeti sakit şekilde aydınlaşdırdıqda veziyyetin o qeder de pis olmadığını görecek, veziyyetden çıxış yolu tapacaqsınız. Sehhetinizde problem yarana biler.

DOLÇA: Tek başına işlemek üçün qenaetbexş erefedir: diqqet teleb eden işlerle meşğul ola bilersiniz. Sehvsiz işleyir, heç bir meqamı gözden qaçırmırsınız. Xoş olacaq gözlenilmez seferler mümkündür.

BALIQLAR: Ulduzlar cesaertli yeni layiheleri destekleyir. Yaradıcı potensialınız yüksekdir, bir çox maraqlı ideyalarınız var. Başqalarının sehvlerinden ders ala bilirsiniz. Dostlar ve qohumlar faydalı meslehetler verirler. Gözlenilmez hediyyeler mümkündür.

PSİXOLOJİ KURSLAR

TESTLƏR

PSİKOLOJİ

ПСИХОЛОГИЯ

SİZİN KOŞƏ

ELEKTRON KİTABXANA

PSİXOLOJİ VİDEOLAR

KİTAB KLUBU

AFORİZMLƏR

HƏYAT HEKAYƏLƏRİ

ELMİ ARAŞTIRMA

ELMİ ƏSƏRLƏR TOPLUSU

Jurnallar

Mütəxəssislər

Vüsalə Ələkbərova

Təsisçi və baş redaktor Psixoloq vusala@dushunce.az

Elnur Rüstəmov

Psixologiya Elmi-Tədqiqat İnstitutunun sədri Psixoloq elnur@dushunce.az

Narınc Rüstəmova

Narınc PM-nin rəhbəri, Klinik psixoloq narinc@dushunce.az

Orxan Fərəcli

Klinik psixoloq orxan@dushunce.az

Aygün Ağabalayeva

Psixoloq aygun@dushunce.az

Davamı >

Bürclər

Tərəfdaşlar

Kulinariya

Ziyarətçilər

Faydalı Linklər