Bürclər. 29.11.2013

QOÇ: İşlere qeyri-ciddi yanaşırsınız. Bir çox Qoçlar teyin olunmuş görüşleri ve ya planlaşdırılmış işleri unudurlar. Maddi itkiler mümkündür. Işde problemler gözlenilmir. Uşaqlarla ünsiyyet könlünüzü açacaq.

BUĞA: Vacib görüşler, ictimai çıxışlar üçün qenaetbexş erefedir. Işgüzar danışıqlarda layiheye marağı olmayanların bele diqqetini celb ede bilirsiniz. Idmanla meşğul olmaq, aktiv istirahet üçün yaxşı gündür. Dostlarla görüş en xoş teessüratları oyadacaq, romantik görüşler ise mükemmel keçecek. Gözlenilmez hediyyeler, pul gelirleri, xoş sürprizler mümkündür.

ƏKİZLƏR: Bir az gergin gündür, temkinli ve soyuqqanlı davranmağa çetinlik çekirsiniz. Hemkarlarla professional fikir ayrılıqları mübahiselere çevrile biler. Pulla ehtiyatlı olun: çox pul xercleyirsiz. Sevgide bextiniz getirecek.

XƏRÇƏNG: İşgüzar ve enerjilisiniz, buna göre de uğur qazanmaq daha asandır. Işgüzar danışıqlar mehsuldar keçir, maraqlı teklifler mümkündür. Qonaqlarınızı teeccüblendire bileceksiniz.

ŞİR: Gergin ve tezadlı gündür. Alış-veriş etmek tövsiye olunmur. Nufuzlu insanlarla görüş üçün münasib gün deyil. Dostlarla görüş ise ehavlınızı yükseldecek.

QIZ: Hedeflere çatmaq asan olmasa da, ezm ve sebriniz sayesinde isteyinize nail oacaqsınız. Diger faydalı cehetiniz ise daxili nizam-intizamdır: bunun sayesinde vaxtdan düzgün istifade edir, heç bir şeye sizi yolunuzdan döndermeye imkan vermirsiniz. Pul gelirleri ve karyerada yükseliş gözlenilir.

TƏRƏZİ: Size ele gelir ki, problem o qeder çoxdur ki, onları hell etmek qeyri-mümkündür. Halbuki, vaxtdan düzgün istifade etseniz lazımi neticeni alacaqsınız. Sazişler bağlamaq tövsiye olunmur. Axşam romantik sürprizler sizi sevindirecek.

ƏQRƏB: Düşünülmüş ve planlaşdırılmış yeni işlere başlamaq olar. Iş yerinde yükseliş ve ya mükafatlandırılma mümkündür. Seferler üçün yaxşı erefedir. İnsanlarda xoş teessüratlar oyada bilirsiniz. Romantik tanışlıqlar gözlenilir.

OXATAN: Qenaetbexş gündür. Ulduzlar professional sferada uğurlar ve şexsi heyatda müsbet deyişiklikler ved edir. Semereli işgüzar teklifler gözlenilir. Pul gelirleri mümkündür, yaxınlarınızı hediyyelerle sevindirmek imkanınız yaranacaq.

OĞLAQ: Bütün işlerin öhdesinden tez bir zamanda gelir ve uğur elde edirsiniz. İşgüzar emekdaşlıqlar mehsuldar keçecek. İrihecmli alış-veriş etmek, investisiya yatırmaq olar. Yaxınlarınızın ehvalını orijinal üsullarla yükselde bilirsiniz.

DOLÇA: Günün problemleri o qeder de mühüm deyil: hemkarların ve dostların sayesinde onları tez bir zamanda hell etmek olar. Vacib işleri unutmaq ehtimalı var: göreceyiniz işlerin ve görüşlerin siyahısını tutmaq tövsiye olunur. Alış-veriş etmek olmaz.

BALIQLAR: Uğurlu gündür. Nüfuzlu şexsler nailiyyetlerinizi görür ve yeni zirveler feth etmek üçün yardım teklifleri edirler. Sazişler bağlamaq, iş yerini deyişmek, böyük layihelerin icarsına başlamaq olar. Şexsi cazibenizin işgüzar danışıqlara tesiri böyükdür.

PSİXOLOJİ KURSLAR

TESTLƏR

PSİKOLOJİ

ПСИХОЛОГИЯ

SİZİN KOŞƏ

ELEKTRON KİTABXANA

PSİXOLOJİ VİDEOLAR

KİTAB KLUBU

AFORİZMLƏR

HƏYAT HEKAYƏLƏRİ

ELMİ ARAŞTIRMA

ELMİ ƏSƏRLƏR TOPLUSU

Jurnallar

Mütəxəssislər

Vüsalə Ələkbərova

Təsisçi və baş redaktor Psixoloq vusala@dushunce.az

Elnur Rüstəmov

Psixologiya Elmi-Tədqiqat İnstitutunun sədri Psixoloq elnur@dushunce.az

Narınc Rüstəmova

Narınc PM-nin rəhbəri, Klinik psixoloq narinc@dushunce.az

Orxan Fərəcli

Klinik psixoloq orxan@dushunce.az

Aygün Ağabalayeva

Psixoloq aygun@dushunce.az

Davamı >

Bürclər

Tərəfdaşlar

Kulinariya

Ziyarətçilər

Faydalı Linklər