Bürclər. 28.11.2013

QOÇ: Bir qeder çetin gündür: heddsiz derecede sebirsizsiniz, lakin müsbet neticeler almaq üçün gözlemelisiniz. Soyuqqanlı davranmağa çalışın. Işgüzar danışıqlar üçün münasib erefe deyil. Lakin serbest işlemek üçün yaxşı gündür. Maddi çetinlikler mümkündür: yaxınlarınız bu işde size komek olacaq.

BUĞA: Lazım olsa, bu gün dünyanı xilas da ede bilersiz. Strateji meselelerin helli üçün mükemmel gündür, intellektual potensialınız çox yüksekdir. Yeni karyera zirveleri feth etmek ve gelirlerinizi artırmaq imkanı yaranacaq. Sevgililer üçün de qenaetbexş gündür.

ƏKİZLƏR: Mühüm addımlar atmaq tövsiye olunmur. Cari işleri yekunlaşdırmaq, evde ve iş yerinde seliqe-sehman yaratmaq, bu arada fikir ve planlarınızı aydınlaşdırmaq meslehet görülür. Fikrinizi toplamağa imkan vermirler. Soyuqdeyme ehtimalı var, özünüzü qoruyun.

XƏRÇƏNG: Bextiniz getirecek: ulduzlar sizin terefinizdedir, bir çox işler uğurlu olacaq. Bezi bedxahlar bacarıqlarınızı görüb, size qarşı olan fikirlerini müsbet terefe deyişecekler. Romantik görüşler uğurlu keçecek. Bu gün alacağınız bilikler faydalı olacaq.

ŞİR: Qarşınızda bir çox çetin meseleler var, lakin onları meharetle hell edeceksiniz. Müttefiqlerle asanlıqla dil tapa bilirsiz. Rehber Şirler üçün xüsusile uğurlu gün olacaq. İşgüzar seferler de uğurludur. Şexsi münasibetlerde teşebbüs gösterin: köhne isteklerinizin reallaşması mümkündür. Yerine düşecek pul gelirleriniz olacaq.

QIZ: Hevessiz yanaşdığınız işlerin bele öhdesinden meharetle gelirsiniz. Sınanmış müttefiqler kömeyinize çatacaq. Gözlenilmez qiymetli hediyyeler mümkündür. Planlaşdırılmamış seferler, xoş teklifler gözlenilir. Günün ikinci yarısı maraqlı tanışlıqlar mümkündür.

TƏRƏZİ: Irihecmli sazişlerin bağlanması, yeni layihelerin reallaşdırılması üçün uğurlu erefedir. Işgüzar intuisiyanız çox güclüdür. Danışıqlar maraqlı keçse de, hele ki, gözlenilen neticeni vermir. Romantik seferler üçün münasib gündür, mekan deyişikliyi ehvalınıza xoş tesir edecek. Yeni bağlılıqlar yarana biler: ilk baxışdan eşqe düşmek ehtimalı var.

ƏQRƏB: Soyuqqanlı davranaraq, her kiçik meseleye göre qanınızı qaraltmasanız, uğurlu gün olacaq. Vaxtınızı boş söhbtelere serf etmeyin: bundan size fayda gelmeyecek. Günün rejimine düzgün riayet edin-yuxusuzluq ve yorğunluq sehhetinize menfi tesir ede biler.

OXATAN: Vacib işlere başlamaq üçün uğurlu erefedir: en effektiv çözümler tapa bilirsiniz. Intuisiyanıza inanın. Ağıllı ve tehsilli, qeyri-adi fikirleri ile ferqlenen insanları özünüze celb edirsiz. Romantik münasibetlere başlamaq üçün yaxşı gündür.

OĞLAQ: Bir çox professional meseleler yalnız şexsi cazibeniz sayesinde tez hell olunur. Ciddi işgüzar meselelerin müzakiresi, hüquqi meselelerin helli üçün münasib erefedir. Senedlerle işlemek tövsiye olunmur: sehvler mümkündür. Seferler uğurlu olacaq, maraqlı tanışlıqlar yarana biler.

DOLÇA: Bir qeder gergin gündür, lakin siz doğru davranaraq konfliktlerden yayına bileceksiniz. Irihecmli sazişler bağlamaq, böyük layihelere başlamaq tövsiye olunmur. Işgüzar danışıqlar o qeder de mehsuldar keçmir, lakin emekdaşlarda xoş teessüratlar yarada bileceksiz.

BALIQLAR: Iştenilen görüşler üçün qenaetbexş erefedir: şexsi ve işgüzar meseleleri müzakire etmek olar. Melumatları asanlıqla qavrayırsız, yeni bilikler elde ede bileceksiniz. Şexsi münasibetler baxımında yaxşı gündür.

PSİXOLOJİ KURSLAR

TESTLƏR

PSİKOLOJİ

ПСИХОЛОГИЯ

SİZİN KOŞƏ

ELEKTRON KİTABXANA

PSİXOLOJİ VİDEOLAR

KİTAB KLUBU

AFORİZMLƏR

HƏYAT HEKAYƏLƏRİ

ELMİ ARAŞTIRMA

ELMİ ƏSƏRLƏR TOPLUSU

Jurnallar

Mütəxəssislər

Vüsalə Ələkbərova

Təsisçi və baş redaktor Psixoloq vusala@dushunce.az

Elnur Rüstəmov

Psixologiya Elmi-Tədqiqat İnstitutunun sədri Psixoloq elnur@dushunce.az

Narınc Rüstəmova

Narınc PM-nin rəhbəri, Klinik psixoloq narinc@dushunce.az

Orxan Fərəcli

Klinik psixoloq orxan@dushunce.az

Aygün Ağabalayeva

Psixoloq aygun@dushunce.az

Davamı >

Bürclər

Tərəfdaşlar

Kulinariya

Ziyarətçilər

Faydalı Linklər