Bürclər. 27.11.2013

QOÇ: Bu gün deyişiklikler mümkündür. Etibar etdiyiniz şexsler sizi pis veziyyetde qoya bilerler, güvendiyiniz dağlardan muğayat olun ki, qar yağmasın. Teşebbüskar olun, hemkarlarınızın ve rehberliyinizin diqqetini ideya ve tekliflerinizle özünüze çekin. Yaxınlarınızla münaqişeler gözlenilir, xüsusile de yaşlı qohumlarınızla.

BUĞA: Bu gün siz eks cinsin nümayendeleri üzerindeki nadir qelebeden zövq alacaqsınız. Bütün diqqetiniz işinize ve yaxınlarınız qarşısındakı borcunuza cemlenecek. Gelecek çetinlikler barede düşünmeyenlerin yaxın zamanda narahatlıqlarla üzleşme ehtimalı var.

ƏKİZLƏR: Daxili süstlük ve yaradıcı enerjinizin azalması müşahide edilecek. Bu gün heç bir ciddi işe başlamayın, sabaha qeder sebr edin. Çoxterefli görüşler, dostlarla yığışmaq, istenilen növ emekdaşlıq ve medeni tedbirlerde iştirak etmek üçün gözel erefedir. Axşamı ailenizle keçirmeyiniz daha yaxşı olar.

XƏRÇƏNG: Bu gün quzu kimi sakit olun, öz üzerinize diqqet çekmeyin. Nüfuzlu insanlar vezife pillesinde irelilemeyinize yardımçı olacaq. Yatıb qalmamaq ve işe gecikmemek üçün yaxşı olar ki, etibarlı zengli saatdan istifade edesiniz, çox güman ki, elektron saatı eşitmeyeceksiniz. Ağlınıza mehsuldar ideyalar gelecek.

ŞİR: Bu teqvim xüsusen yaradıcılıqla meşğul olan insanlar üçün xoş keçecek. İlk baxışdan çox qeribe görünseler bele, etrafda baş veren her şey xeyrinize cereyan edecek. Kollektiv meşğuliyyet ve ya birge tedbirler üçün qenaetbexş erefe deyil. Bu gün tekbaşına el atdığınız bütün işleriniz uğurla gerçekleşecek. Rehberinizle ehtiyatlı olun.

QIZ: İşgüzar başlanğıclar üçün yaxşı gündür. Eger maşın sürürsünüzse, yollarda ehtiyatlı olun. Qelebeye ve uğura geden yoldakı bütün sınaqlara, maneelere baxmayaraq, temkininizi maksimum qorumağa çalışın. Yeni tanışlıqlar arzuolunmazdır. Bu gün valyuta satmaq serfelidir.

TƏRƏZİ: Bu, ele bir teqvimdir ki, sizi esir alan hisslere bütünlükle teslim ola bilersiniz. Bu gün fikirleriniz aydın ve deqiq, nitqiniz açıq ve inandırıcı olacaq. Gözlenilmez gelir mümkündür, lakin onun, demek olar ki, hamısını uşaqlara xerclemeli olacaqsınız. Çoxlu ev işleri ile meşğul olmaq ehtimalınız var.

ƏQRƏB: Bu teqvim ister zehni, isterse de fiziki iş üçün qenaetbexşdir. Professional fealiyyet sferasında istedadınızı aşkara çıxara bileceksiniz. Almaq istediyiniz derman preparatlarının saxlama müddetini mütleq yoxlayın, lazımi dozanı aşmayın. Yüklenme sinir böhranına sebeb ola biler.

OXATAN: Bu gün planlaşdırılmamış xercler mümkündür. Bürcün ekser temsilçileri mükafat ve ya qonorar alacaqlar. Qohumlarınız maraqlı ve gelirli işe düzelmeyinize yardımçı olacaq. Nüfuzlu insanlarla görüş gözlenilir.

OĞLAQ: Kifayet qeder enerjiniz olacaq. Bu gün partnyorlarınızdan asılı ola bilersiniz, ona göre de planlarınızı heyata keçirerken size kimlerin kömek etdiyini yaddan çıxarmayın. Xarici teşkilatların nümayendeleri ile cesaretle elaqe qura bilersiniz. Ağlınıza mehsuldar ideyalar gelecek.

DOLÇA: Bu gün yaxın adamınızla elaqeli çoxlu narahatlıq ve heyecan keçire bilersiniz. Günün ikinci yarısında pehrize ciddi şekilde riayet edin. Eger yaşayış yeri ile bağlı meseleni hell edirsinizse, ayıq olun ki, aldanmayasınız. Rehberinizle ehtiyatlı olun.

BALIQLAR: Tezadlı gündür. Ulduzlar sizden ikiqat dözümlülük teleb olunduğunu bildirir. Bugün vereceyiniz borc gec qayıda biler ve ya ola biler ki, heç qayıtmasın. Romantik ehval-ruhiyye size darıxdırıcı işle meşğul olmağa imkan vermeyecek. Maliyyeçilerin işi yaxşı gedecek.

PSİXOLOJİ KURSLAR

TESTLƏR

PSİKOLOJİ

ПСИХОЛОГИЯ

SİZİN KOŞƏ

ELEKTRON KİTABXANA

PSİXOLOJİ VİDEOLAR

KİTAB KLUBU

AFORİZMLƏR

HƏYAT HEKAYƏLƏRİ

ELMİ ARAŞTIRMA

ELMİ ƏSƏRLƏR TOPLUSU

Jurnallar

Mütəxəssislər

Vüsalə Ələkbərova

Təsisçi və baş redaktor Psixoloq vusala@dushunce.az

Elnur Rüstəmov

Psixologiya Elmi-Tədqiqat İnstitutunun sədri Psixoloq elnur@dushunce.az

Narınc Rüstəmova

Narınc PM-nin rəhbəri, Klinik psixoloq narinc@dushunce.az

Orxan Fərəcli

Klinik psixoloq orxan@dushunce.az

Aygün Ağabalayeva

Psixoloq aygun@dushunce.az

Davamı >

Bürclər

Tərəfdaşlar

Kulinariya

Ziyarətçilər

Faydalı Linklər